ماهان شبکه ایرانیان

رئیس رژیم صهیونیستی: خطر کرونا جدی است

باشگاه خبرنگاران جوان: «رووین ریولین»، رئیس رژیم صهیونیستی از ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواسته تا در خانه بمانند.

ریولین ضمن بیان این مطلب که خطر ویروس کرونا جدی است از ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواسته تا در خانه بمانند و از حضور در تجمعات خودداری کنند.

در همین حال وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نیز با اتخاذ تدابیری جدید، از ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواسته تا به جز در موارد ضروری از خانه خارج نشوند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آزمایش تشخیص کرونا از رانندگان در مسیر‌ها نیز به زودی در سرزمین‌های اشغالی اجرا می‌شود.

در حال حاضر با ابتلای 26 نفر دیگر به ویروس کرونا، شمار افراد مبتلا در سرزمین‌های اشغالی به 324 نفر افزایش یافته است.

شیوع ویروس کرونا از اواخر سال 2019 در شهر «ووهان» چین آغاز شده و اکنون به 163 کشور و منطقه سرایت پیدا کرده است.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان به 189 هزار و 683 نفر افزایش یافته و 7513 نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. حدود 81 هزار نفر از افراد مبتلا نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

لیبرمن: سیاست نتانیاهو در رابطه با کرونا اسرائیل را نابود می‌کند
آویگدور لیبرمن، رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» نتانیاهو را به ناتوانی در مقابله با ویروس کرونا متهم کرد.

به نقل از جروزالم پست، آویگدور لیبرمن انتقادات تندی را علیه بنیامین نتانیاهو در رابطه با سیاست او در رابطه مبارزه با ویروس کرونا مطرح کرده است.

لیبرمن، رئیس حزب «اسرائیل بیتنا»، نتانیاهو را به دلیل عدم اجرای سیاست مناسب در رابطه با شیوع کرونا متهم کرده و این را هم گفته که رژیم صهیونیستی در آستانه یک «سقوط کامل» قرار دارد.

وی البته طی سخنانی تمام مشکلات رژیم صهیونیستی طی یک دهه گذشته را متوجه نتانیاهو کرده و این را هم گفته که: «چه کسی مسئول امشکلا کنونی است؟ چه کسی برای یک دهه گذشته نخست‌وزیر اسرائیل بوده است؟»

لیبرمن در ادامه اعتراضات خود به نتانیاهو که در پیامی فیس بوکس منتشر شده، تاکید کرده: «مردی به نام بنیامین نتانیاهو که در حال حاضر نخست‌وزیر ماست به جای یک حرکت شجاعانه، ما را به سمت فروپاشی سوق می دهد».

لیبرمن در ادامه افزود: «اقدامت نتانیاهو نمی تواند نه ویروس کرونا و نه بحران اقتصادی را حل نمی کند».

لیبرمن متحد سابق نتانیاهو بود اما در پی اختلافات حزبی، از ائتلاف حزب لیکود خارج شد تا یک بن‌بست سیاسی را خلق کند. در پی شیوع سریع ویروس کرونا در اراضی اشغالی فعالیت های تجاری در این رژیم تا پنچ هفته متوقف شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان