بهترین روش نگهداری آجیل

مغز‌ها مفیدند، چون سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم‌اند. مغز‌ها طعم خوشایندی هم دارند که کمتر کسی پیدا می‌شود آن را نپسندد. اما اگر از آجیل درست نگهداری نکنید خیلی زود فاسد شده.

بهترین روش نگهداری آجیل

مغز‌ها مفیدند، چون سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم‌اند. مغز‌ها طعم خوشایندی هم دارند که کمتر کسی پیدا می‌شود آن را نپسندد. اما اگر از آجیل درست نگهداری نکنید خیلی زود فاسد شده و بو و طعم بدی می‌گیرند و ضمنا دیگر مفید هم نخواهند بود.

نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!

مغز‌ها و آجیل را می‌توانید با پوست یا بدون پوست نگهداری کنید، اما اگر با پوست‌شان باشند مدت طولانی‌تری سالم می‌مانند. به هر حال چه ترجیح بدهید آجیل را با پوست آن نگه دارید و چه بدون پوست، باید آن‌ها را در ظرفی بریزید که هوا داخلش نشود تا سطح رطوبت‌شان در حد مطلوبی حفظ شود. حتی کیسه فریزر هم می‌تواند این کار را به خوبی انجام بدهد.

بیشتر بخوانید:

آجیل های باقیمانده عید را چگونه نگهداری کنیم؟

10نکته در مورد خرید آجیل عید نوروز

نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!

اگر آجیل‌تان طعم ماندگی گرفت، آن‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر با درجه حرارت 350 درجه قرار دهید تا طعم‌شان برگردد همچنین می‌توانید آن‌ها را در کاسه‌ی کوچکی به مدت یک تا دو دقیقه مایکروویو کنید. اما در مورد آجیل فاسد شده نمی‌توانید انتظار داشته باشید با این روش، سالم شود. وقتی چربی‌های موجود در مغز‌ها فاسد شوند، دیگر نمی‌شود کاری کرد.

چند نکته. آجیل بدون نمک طول عمر بیشتری نسبت به آجیل نمکی دارد.. مغز‌ها به صورت کامل و با پوست ماندگاری طولانی‌تری دارند.. بادام زمینی و گردو بیشتر مستعد فاسد شدن هستند.. مغز‌های خام سریع‌تر از مغز‌های برشته شده فاسد می‌شوند.. همیشه پیش از استفاده از مغز‌ها در پخت و پز، آن‌ها را بچشید و طعم‌شان را بررسی کنید.

منبع:برترینها

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان