آیا شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن است؟

رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران گفت که عسل طبیعی بعد از چندماه شکرک می‌زند و عسلی که شکرک نزند حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.

آیا شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن است؟

عبدالرضا بیگناه  در پاسخ به اینکه آیا شکرک زدن عسل نشان دهنده نامرغوب بودن عسل است یا خیر گفت: به دلیل اینکه عسل را نمی‌شناسیم تصور می‌کنیم هر زمان که عسل شکرک زد پس تقلبی است، در حالی که این تفکر کاملا اشتباه است و شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص بعد از چندماه شکرک می‌زند و عسلی که شکرک نزند حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.

وی با بیان اینکه عسل ماندگاری بالایی دارد، گفت:هرچه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می‌زند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می‌افتد.

رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه سالانه حدود 85هزارتن عسل در کشور تولید و حدود 700 تا 800 تن صادر می‌شود، اظهار کرد: استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، مازندران و فارس بیشترین تولیدات عسل را دارند.

بیشتر بخوانید:

عسل با کیفیت این نشانه ها را دارد

به گفته او، گاهی مردم عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری می‌کنند که سرشان نیز کلاه می‌رود.

بیشتر بخوانید:

5روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی!

وی اضافه کرد: افراد می‌توانند براساس ذائقه شان عسل مورد نظر را تهیه کنند و شرکت‌های بسته بندی نیز معمولا مشخصات عسل را بر روی بسته ذکر می‌کنند تا افراد با آگاهی از محتویات آن، نسبت به خرید عسل اقدام کنند.

بیگناه در پایان گفت: قیمت عسل معمولی کیلویی 25 تا 30 هزار تومان و عسل مرغوب کیلویی حدودا 120هزار تومان است.

منبع: ایسنا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان