شناسه : ۱۹۴۷۶۰۰ - شنبه ۹ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۰۳
ظرف ۴۸ ساعت آینده ظرفیت تمام بیمارستانهای پاریس پر می شود
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، وزارت بهداشت فرانسه روز جمعه اعلام کرد ظرف 48 ساعت آینده بیمارستانهای این کشور دیگر قادر به پذیرش بیماران جدید نخواهند بود.
به نوشته روزنامه «گاردین»، رئیس فدراسیون بیمارستانهای فرانسه گفت: «پاریس و حومه آن حدود یک چهارم افراد مبتلا به ویروس کرونا را در بیمارستانهای خود جای داده است. ما قطعاً در این نواحی نیازمند کمک خواهیم بود زیرا آنچه در شرق کشور رخ داد در اینجا نیز در حال وقوع است».
وی افزود: «ظرف 24 تا 48 ساعت آینده ظرفیت [بیمارستانهای] ما تکمیل میشوند. باید همبستگی بالایی میان مناطق مختلف کشور و بیمارستانها را شاهد باشیم و انتقال بیماران را نیز افزایش دهیم».
این مقام فرانسوی هشدار داد اگر هر کدام از بیمارستانها یا مناطق شهری به تنهایی و بدون همکاری با دیگران عمل کنند، این کشور با یک فاجعه روبهرو خواهد شد.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه به 29155 نفر رسیده است و 1696 نفر نیز در اثر این بیماری جانشان را از دست دادهاند.