شناسه : ۱۹۴۸۵۱۸ - یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۵۸
اقتصادآنلاین گزارش میدهد؛
آزادسازی ۵میلیون یورو از منابع پتروشیمی صدف عسلویه/ تامین منابع ارزی در دستور کار است
به گزارش اقتصادآنلاین ، مجتبی فلاح خرسند، مدیرعامل شرکت پتروشیمی صدف عسلویه در خصوص مشکلات ارزی این شرکت گفت: عمده مشکل ارزی به "اعتبار اسنادی" و منقضی شدن آن مربوط بود.
وی ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته از سوی بانک صنعت و معدن، بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی موفق به دریافت تمدید یک ساله اعتبار اسنادی شدیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی صدف عسلویه "مسدودی ارزی " در بانک صنعت ومعدن را مشکل دیگری عنوان کرد و گفت: با پیگیریهای بانک صنعت و معدن حدود 5 میلیون یورو از منابع مسدود شده، آزاد و به سازندگان پرداخت شد.
وی به "کسری منابع ارزی" نیز اشاره داشت و افزود: از طریق فاینانس بخشی از این کسری تامین شده و مابقی از طریق "بانک تجارت" و بانکی در لندن برای تامین منابع در حال پیگیری است.
راه اندازی صدف عسلویه در 1401
فلاح در خصوص پیشرفت پروژه صدف عسلویه عنوان کرد: به دلیل مشکلات و ورشکستگی پیمانکار اجرایی، پیشرفت پروژه در عدد 43 درصد متوقف شده بود که با تلاشهای صورت گرفته، پیمانکار ساختمان نصب مجددا تعیین شده و با تجهیز کارگاه امید میرود در سال جدید مطابق با زمان بندی پیشرفت داشته باشد.
وی ادامه داد: برنامه پیش بینی شده برای این پروژه 26 ماهه بوده و مطابق با برنامه تعیین شده از سوی هلدینگ خلیج فارس و شرکت پترول، تکمیل عملیات ساخت و نصب در پایان 1400 و راه اندازی آن در شش ماهه ابتدایی سال 1401 اعلام شده است.