به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،«ویتامین ث» از جمله ویتامینهایی است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و در بالا بردن سیستم ایمنی و دفاعی بدن نقش دارد و برخی از میوهها، صیفیجات و سبزیجات، سرشار از آن هستند.
بر اساس این گزارش، «ویتامین ث» در محصولاتی همچون مرکباتی مانند پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین و لیمو ترش، خانواده کلمها، طالبی و خربزه و گرمک، انواع فلفل ریز و دلمهای، آناناس، سیب زمینی، گوجه فرنگی، توت فرنگی، شلغم، کدو حلوایی، انبه و سبزیجاتی مانند جعفری، شاهی، پیازچه، ریحان و گشنیز، وجود دارد.
این گزارش میافزاید، «ویتامین ث» علاوه بر حفظ سلامتی و افزایش کارآیی بدن، در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نیز موثر است و البته این ویتامین را بدن انسان تولید نمیکند، بلکه از طریق مصرف مواد غذایی از جمله میوههایی که حاوی «ویتامین ث» هستند، میبایست تامین شود.
گفتنی است، در حال حاضر انواع میوهها و محصولات فرنگی تازه که حاوی «ویتامین ث» هستند، در میادین میوه و تره بار عرضه میشوند و تهیه این محصولات با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برای عموم شهروندان از این مراکز امکانپذیر است.