ماهان شبکه ایرانیان

شش ماده غذایی چاق کننده

امروزه متاسفانه نان سفید با کمترین میزان فیبر جای نان تمام غله را گرفته و همین مسئله باعث اضافه وزن افراد می‌شود. برای اینکه بتوانید با مصرف نان سود بیشتری به بدنتان برسانید، نان تست را با کاهو، گوجه و خیار همراه کنید، نان باگت سفید را با نان جو جایگزین کنید.

اگر غذای مناسبی را انتخاب نکنیم، نتیجه خروجی چیزی جزچاقی و بیماری نخواهد بود. در ادامه شش غذا را به شما معرفی می‌کنیم که باعث چاقی می‌شود و باید مصرفشان را محدود یا کاملا حذف کرد.
 
شش ماده غذایی چاق کننده

اسموتی و آب میوه
انواع آب‌میوه‌ها اغلب اوقات نسخه پر از شکرمیوه‌هایی است که به تنهایی ضرری برای سلامت شما نخواهند داشت؛ اما زمانی که با شکرترکیب می‌شوند، باعث اضافه وزن‌تان خواهند شد لذا توصیه می‌شود افراد از آب میوه‌های طبیعی استفاده کنند، زیرا بی ضررتر و برای بدن مفید است.
 
شش ماده غذایی چاق کننده

سس گوجه فرنگی
سس و رب گوجه فرنگی به شکلی که درگذشته به صورت طبیعی تهیه می‌شد، ضرری به سلامت نداشت، اما شکل امروزی سس گوجه فرنگی اغلب حاوی مقادیری شکر و سدیم است که سودی برای سلامت ندارد بلکه به اضافه وزن و دریافت کالری‌های اضافه منجرخواهد شد.
 
شش ماده غذایی چاق کننده

نان سفید
امروزه متاسفانه نان سفید با کمترین میزان فیبر جای نان تمام غله را گرفته و همین مسئله باعث اضافه وزن افراد می‌شود. برای اینکه بتوانید با مصرف نان سود بیشتری به بدنتان برسانید، نان تست را با کاهو، گوجه و خیار همراه کنید، نان باگت سفید را با نان جو جایگزین کنید.
 
شش ماده غذایی چاق کننده

سیب زمینی سرخ کرده
هر 139 گرم سیب زمینی سرخ کرده حاوی 427 کالری است و برای سوزاندن این میزان کالری هم نیاز به تلاش زیادی خواهید داشت. اگر عاشق سیب زمینی هستید و نمی‌توانید آن را از بشقاب غذایتان کنار بگذارید به جای آن، سیب زمینی تنوری یا آب پز درست کنید.
 
شش ماده غذایی چاق کننده

چوب شور و اسنک‌های نمکی
اسنک‌هایی مثل چوب شورپر از سدیم است. سدیم باعث افزایش میزان تشنگی فرد می‌شود. جالب است بدانید بدن ما خیلی وقت‌ها تشنگی و گرسنگی را با هم اشتباه می‌گیرد وبه همین دلیل هم ممکن است به جای تشنگی احساس گرسنگی کنیم لذا باید در خوردن آن‌ها احتیاط کرد.
 
شش ماده غذایی چاق کننده

اسنک پنیری
خوردن یک اسنک (پیراشکی با پنیر و ...) می‌تواند حالمان را بهتر کند؛ بی‌خبر از این‌که میان وعده‌های تهیه شده از گوشت فرآوری شده و پنیر حاوی مقادیر بالای سدیم و چربی‌های اشباع است. به جای استفاده از این مواد، یک تست کوچک خرما و پنیر و نان برای خودتان آماده کنید.
 
منبع: آفتاب یزد
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان