دونر کباب مرغ یک غذایی نانی و برنجی

سینه مرغ خلالی برش زده شده را آبکش کرده و سپس آن‌ها را در آرد سوخاری فلفلی زده و بعد از چند دقیقه با کمی روغن با حرارت زیاد سرخ کنید. دونر کباب را با نان باگت و یا برنج میل کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: دونر کباب مرغ یک مزه منحصر و متفاوت از مرغ است. در ادامه طرز تهیه این غذا را به نقل از بیتوته بخوانید.
 
طرز تهیه دونر کباب مرغ 
 
مواد لازم برای دونر کباب مرغ:
 
سینه مرغ خام خلالی خرد شده     یک عدد
 پیاز                                        یک عدد
 رب گوجه فرنگی                        یک قاشق سوپخوری
ماست                                     4 قاشق سوپخوری
ادویه‌جات                                 به میزان لازم
 روغن                                      به مقدار لازم

طرز تهیه دونر کباب مرغ:

پیاز را رنده و آن را با رب گوجه، ماست، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه مخلوط کنید.

سینه مرغ را در این مخلوط خوابانده و برای مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.

بعد سینه مرغ خلالی برش زده شده را آبکش کرده و سپس آن‌ها را در آرد سوخاری فلفلی زده و بعد از چند دقیقه با کمی روغن با حرارت زیاد سرخ کنید.

دونر کباب را با نان باگت و یا برنج میل کنید.

(دونر کباب اصلی آرد سوخاری ندارد، ولی من بنا به ذائقه خانواده اضافه می‌کنم)
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان