شناسه : ۱۹۸۱۶۲۹ - یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۲
قیمت اقلام سفرههای رمضانی خانوارها
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، خرما که یکی از اصلی ترین اجزای سفره افطار و تولید داخل است، باز هم در ماه رمضان دچار افزایش قیمت می شود. قیمت نان و پنیر هم بسته به نوع آن بسیار متغیر است. زولبیا و بامیه امسال هر کیلو 24 هزارتومان پیش بینی شده است. در کنار مواد کم کالری و سبک هنگام افطار، قطعا خوردن حلیم و آش برای تامین انرژی مورد نیاز بدن کمک کننده است. قیمت حلیم و آش به ترتیب هر کیلو 25 هزارو 20 هزارتومان در نظر گرفته شده است.
چای ، نوشیدنی خاص ایرانیان و سبزیجات نیز با توجه به تاثیری که در حفظ و تامین آب بدن دارند تقریبا جزو پرمصرف های ماه رمضان محسوب می شوند.
با یک حساب سرانگشتی اگر هر نفر در افطار یک تکه نان سنگک و مقداری پنیر و زولبیا و بامیه، چند خرما و یک کاسه آش یا حلیم میل کند، بدون احتساب سبزیجات و چای و ... بیش از 20 هزار تومان هزینه می شود. حال اگر یک خانواده چهارنفری با حقوق مصوب کارگری را در نظر بگیریم ، در طول ماه رمضان فقط هزینه افطار آن ها تقریبا با میزان حقوق دریافتی شان برابری می کند!
این که سرپرست خانوار دیگر هزینه های زندگی و حتی اقلام مصرفی وعده سحر را از کجا و چگونه تامین کند، سوالی است که باید عمیق به آن اندیشید.