ماهان شبکه ایرانیان

کوکی جو دوسر برای عصرانه‌های شما

فر را تا ۳۵۷ درجه فارنهایت گرم میکنیم. ورق‌های کوکی را چرب میکنیم و کنار می گذاریم. در یک ظرف بزرگ کره و شکر قهوه‌ای را هم می‌زنیم تا باهم مخلوط شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. در ظرف دیگری آرد, بکینگ پودر, جو دوسر, جوش شیرین و نمک را مخلوط میکنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آنقدر هم میزنیم تا یک دست شوند.

سرویس سبک زندگی: در این مطلب به نقل از سایت کاویاب نحوه پخت کوکی با طعم جو دوسر را آموزش می‌بینیم.

طرز تهیه کوکی جو دوسر

مواد لازم کوکی جودوسر:

کره نرم: 2/3 فنجان
شکر قهوه ای: 1 فنجان
تخم مرغ: 1 عدد
عصاره بادام: 1/4 قاشق چایخوری
جو: 1, 1/2 فنجان
آرد: 1 فنجان
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
خلال بادام: 1/3 فنجان
کشمش: 1/3 فنجان
نارگیل خرد شده: 1/3 فنجان

طرز تهیه کوکی جودوسر:
 
فر را تا 357 درجه فارنهایت گرم میکنیم. ورق‌های کوکی را چرب میکنیم و کنار می گذاریم. در یک ظرف بزرگ کره و شکر قهوه‌ای را هم می‌زنیم تا باهم مخلوط شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. در ظرف دیگری آرد, بکینگ پودر, جو دوسر, جوش شیرین و نمک را مخلوط میکنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آنقدر هم میزنیم تا یک دست شوند. خلال بادام, کشمش و نارگیل خردشده را هم اضافه میکنیم و بهم میزنیم. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را داخل ورق های کوکی میریزیم, کاغذهای پر شده را به اندازه 6 سانتی متر مربع با فاصله از هم در سینی می‌چینیم. به مدت 10 دقیقه اجازه پخت می‌دهیم. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود, سپس سرو کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان