به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید ابوالفضل پرپنچی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم کمیته امداد از بدو تاسیس تاکنون اطعام نیازمندان به ویژه در ماه مبارک رمضان است، افزود: با توجه به شرایط کنونی جامعه و شیوع ویروس کرونا، اطعام نیازمندان با جدیت تمام انجام میشود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح در راستای فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر راه اندازی رزمایش گسترده مواسات و همدلی و همچنین ماموریت فرهنگ خیر و احسان و نشر سنتهای حسنه کمیته امداد در چارچوب راهبرد بخشش ایرانیان با هدف اطعام نیازمندان و هدایت کمکهای مومنانه اجرا میشود.
مدیر کل کمیته امداد استان تهران همچنین از راه اندازی آشپزخانههای متمرکز در تهران و شهرستانهای پرجمعیت استان خبر داد و گفت: این آشپزخانهها با عنوان اطعام مهدوی و با استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود از جمله موکبهای اربعین، هیاتهای مذهبی، مساجد، مراکز نیکوکاری، بسیج و گروههای جهادی برپا میشوند.
پرپنچی اضافه کرد: تعداد این آشپزخانهها در سراسر کشور به نیابت از یاران خاص امام زمان (عج) 313 تعیین شده که سهم استان تهران 51 آشپزخانه است که روزانه 45 هزار پرس غذای گرم طبخ میکنند.
وی تاکید کرد: فعالیت این آشپزخانهها طبق پروتکل وزارت بهداشت انجام میشود که توزیع غذا به صورت بیرون بر بین خانوارهای تحت حمایت توزیع میشود.
پرپنچی خاطر نشان کرد: غذاهای طبخ شده با حفظ کرامت نیازمندان، رعایت مسائل بهداشتی و به صورت گرم در محلات و مناطق محروم با همکاری گروههای جهادی توزیع میشود.
وی ضمن تشکر از مردم خیر و نوع دوست استان تهران به روشهای کمک به اطعام نیازمندان اشاره کرد و گفت: خیران و نیکوکاران میتوانند با استفاده از روشهای زیر در اطعام نیازمندان شرکت کنند.
شماره گیری کد دستوری #1*021*8877*
0217355 ودرج عدد 2
شماره کارت 6037997900002008
پرداخت ازطریق بارکد خوان اپلیکشن سکه به پرداخت ملت
پرداخت از طریق منوی اپلیکشن 724 رزمایش کمک مومنانه
و سایت امداد تهران به آدرس https://tehran.emdad.ir