سرویس سبک زندگی فردا: قارچ یکی از موادی است که نگهداری اش به مراتب سختتر از مواد غذایی دیگر است. اگر قارچها را چند روز در یخچال بگذارید سیاه میشوند، اگر به صورت خام در فریزر بگذارید هم همینطور. در ادامه این مطلب را به نقل از
بیتوته بخوانید.
با این روش شما میتوانید به راحتی قارچ را فریز کنید و برای حداقل یکی دو ماه استفاده کنید.
قارچها را شسته و خرد کنید.
در یک قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوشد.
قارچها را در آب جوش ریخته و اجازه بدهید حدود 10 دقیقه بجوشند.
بعد از 10 دقیقه قارچها را آبکش کنید و بلافاصله در آب سرد بریزید و مجددا به آن آب سرد اضافه کنید تا شوک ببینند.
سپس دوباره آبکش کنید و اجازه بدهید تا آب آن کاملا برود.
حالا میتوانید به اندازه دلخواه بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.