وب سایت روزیاتو: در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.
مواد لازم:- 4 پیمانه آرد نان
- 2٫5 قاشق غذاخوری نمک کوشر
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 پیمانه آب گرم
- 1٫5 قاشق چایخوری خمیر ترش
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قوطی پوره گوجه فرنگی
- 4 حبه سیر
- 450 گرم پنیر موزارلا
- 2 پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه:
1-در یک کاسه بزرگ، آرد، 1٫5 قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
2-در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و 2 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
3-خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.
4-روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به 4 قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و 4 ساعت در یخچال بگذارید.
5-فر را با دمای 290 درجه سانتی گراد روشن کنید.
6-در مخلوط کن، گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
7- روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.
8-یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.
9-پیتزا را به مدت 7 تا 10 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.