ماهان شبکه ایرانیان

مدیر کل کمیته امداد استان تهران خبر داد؛

مساعدت ۱۰ میلیاردی بنیاد علوی برای امور مددجویان تهرانی کمیته امداد

پرینچی از مساعدت ۱۰ میلیارد ریالی بنیاد علوی برای امور مددجویان تهرانی تحت حمایت کمیته امداد خبر داد.

مساعدت 10 میلیاردی بنیاد علوی برای امور مددجویان تهرانی کمیته امداد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید ابوالفضل پرپنچی مدیر کل کمیته امداد استان تهران از مساعدت 10 میلیارد ریالی بنیاد علوی برای امور مددجویان تحت حمایت خبر داد.

پرپنچی گفت: با پیگیری‌های انجام شده با بنیاد علوی 5 هزار کارت هدیه 2 میلیون ریالی برای مددجویان تحت حمایت دریافت و به آن‌ها اهدا شد.

وی ادامه داد: این کارت‌ها به مددجویان ساکن در غرب و جنوب غرب تهران اهدا شد.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران خاطر نشان کرد: یکی از اهداف اصلی کمیته امداد استان تهران در ماه مبارک رمضان و دوران شیوع کرونا دستگیری از خانوار‌های نیازمند است که این امر با همکاری سازمان‌ها، نهاد‌ها و ادارات دولتی و خصوصی انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید: اختصاص 100 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به صندوق امداد ولایت


پرپنچی تصریح کرد: یکی از رویکرد‌های مهم کمیته امداد ایجاد اشتغال برای مددجویان و توانمندی خانوار‌های تحت حمایت است که این امر باعث می‌شود مددجویان با عزت نفس روی پای خود بایستند.

وی یادآور شد: در حال حاضر 74 هزار و 823 خانوار با جمعیتی بالغ بر 128 هزار و 560 نفر در استان تهران از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان