شناسه : ۲۰۰۱۰۸ - پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۴
خوشمزه روز: ناچوی میگوی اسپایسی [تماشا کنید]
این خوراک مکزیکی، طعم بسیار تند اما خوشمزه ای دارد که برای تهیه آن به آووکادوی تازه، چیپس ذرت و میگو نیاز دارید. از این خوراک به عنوان ساید دیش یا میان وعده می توان استفاده کرد. با روزیاتو همراه باشید.
این خوراک مکزیکی، طعم بسیار تند اما خوشمزه ای دارد که برای تهیه آن به آووکادوی تازه، چیپس ذرت و میگو نیاز دارید. از این خوراک به عنوان ساید دیش یا میان وعده می توان استفاده کرد. با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 500 گرم میگوی ریز، بدون پوست و دم
- 2 قاشق چایخوری ادویه تاکو
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 2 پیمانه پنیر جک رنده شده
- 200 گرم چیپس / تورتیلا ذرت
- 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- 1 پیمانه شیر کامل
- 1 کاسه کوچک ماست خامه ای
- 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک چهارم قاشق چایخوری عسل
- نمک و فلفل سیاه
- نصف یک عدد آووکادو
- ⅓ پیمانه ذرت
- ⅓ پیمانه لوبیای سیاه
- ⅓ پیمانه سالسا
- 1 عدد هالوپینوی کوچک
طرز تهیه
- فر را با دمای 205 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- میگو، ادویه تاکو و روغن را درون یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را درون سینی فر چیده و به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید.
- در یک شیرجوش کوچک، روی حرارت ملایم، نشاسته ذرت و پنیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا پنیرها آب شوند. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس یک قاشق غذاخوری ماست خامه ای بیفزایید و هم بزنید.
- در مخلوط کن، آووکادو، بقیه ماست، عسل، آب لیموترش و کمی نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. هم بزنید تا حالت خامه ای به خود بگیرند.
- چیپس های ذرت را درون بشقاب چیده، روی آن ها سس پنیر بریزید. سپس میگوها را بچینید و ذرت، سالسا، لوبیای سیاه را بیفزایید. بعد، سس آووکادو را اضافه کنید.
- در آخر نیز فلفل هالوپینو را خرد کرده و روی مواد بچینید.