شناسه : ۲۰۰۲۱۹۳ - سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۷
روسیه سومین کشور دارای بیشترین افراد مبتلا به کرونا در جهان
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مرکز کنترل و پیشگیری از عفونت ویروس کرونا در روسیه با صدور بیانیهای اعلام کرد که تعداد کل مبتلایان به این ویروس در این کشور با افزایش 11656 نفری طی 24 ساعت گذشته به 221 هزار و 344 نفر رسیده است.
براساس این بیانیه، شمار قربانیان کووید-19 نیز با فوت 94 تن دیگر طی شبانه روز گذشته به 2009 نفر رسیده است.
همچنین تاکنون 39 هزار و 801 نفر از بیماران کرونایی در روسیه بهبود یافتهاند.
روسیه با آمار بیش از 221 هزار مورد ابتلا به کووید-19 پس از آمریکا و اسپانیا سومین کشور دارای بیشترین افراد مبتلا به کرونا در جهان محسوب میشود.
بر اساس اعلام این رسانه، بیشترین آمار مبتلایان به کرونا نیز با 115 هزار و 909 مورد در مسکو پایتخت این کشور ثبت شده است. تعداد قربانیان کرونا در این شهر نیز با فوت 56 نفر دیگر به 1124 نفر افزایش یافت. همچنین در این شهر 17 هزار و 882 بیمار بهبود یافتهاند.
گفتنی است نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در روسیه در 2 نفر از شهروندان چینی در 31 ژانویه در منطقه ترانس بایکال در جنوب تیمن و سیبری روسیه شناسایی شد.