شناسه : ۲۰۱۸۸۲۷ - چهارشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۵۱
تولید گوشت قرمز ۲درصد افزایش یافت
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در نخستین ماه سال 99 را منتشر کرد. براساس این گزارش 12 هزار و 100 تن گوشت گاو و گوساله تولید شده است و میتوان گفت که 55.4 درصد از کل گوشت قرمز تولید شده مربوط به ذبح گاو و گوساله است.
همچنین گوشت گوسفند و بره با هفت هزار و 900 تن، بز و بزغاله با یک هزار و 420 تن و سایر انواع دام با ٤٢١ تن، بهترتیب ٣٦.٢ درصد، ٦.٥ درصد و ١.٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در فروردین ١٣٩٩ با عملکرد ماه مشابه سال 139٨ نشاندهنده افزایش ٢ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره چهار درصد کاهش، برای بز و بزغاله ١٥ درصد افزایش، برای گاو و گوساله پنج درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ١٣ درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچهگاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است.