دستور تهیه سالمون تند و شیرین
مواد لازم
4 عدد فیله سالمون
2 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
1 قاشق سوپ خوری عسل
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1 قاشق سوپ خوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری زیره سبز
1/8 قاشق چای خوری نمک
1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه
مواد اختیاری
2 پیمانه برنج
دستور تهیه
- در یک ظرف کم عمق عسل و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با قلمو روی فیله های سالمون بمالید. قسمت گوشتی فیله رو باشد.
- در داخل ظرفی دیگر شکر قهوه ای، پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زیره را با هم مخلوط کنید. سپس با دست این مواد را روی قسمت گوشتی فیله های سالمون بمالید.
- تاوه را روی حرارت متوسط گاز گرم کنید. سپس یک قاشق روغن زیتون باقیمانده را داخل آن بریزید. وقتی داغ شد قسمت پوست دار فیله را داخل تاوه قرار دهید و سریع شعله گاز را کم کنید.
- به مدت 7 دقیقه فیله ها را سرخ کنید. سپس طرف دیگرش را برگردانید و 1 الی 2 دقیقه سرخ کنید. البته زمان پخت بستگی به ضخامت فیله ها دارد هرچه ضخامت آن بیشتر باشد زمان بیشتری برای پخت لازم است. اکنون ماهی سالمون ما آماده شده می توانید با مقداری برنج که از مواد اختیاری ما بود سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای برای هر یک نفر= 1 فیله سالمون
کالری: 343
کالری چربی: 107
چربی: 19 گرم
چربی اشباع: 2 گرم
کلسترول: 100 میلی گرم
سدیم: 124 میلی گرم
کربوهیدرات: 10 گرم
فیبر: 0
شکر: 13 گرم
پروتئین: 31 گرم
کلسیم: 0%
آهن: 3%