خوراک بوقلمون تند
با شروع فصل سرما یکی از طعم هایی که خیلی هوس می کنم تندی است. شاید به خاطر گرمایی باشد که در طعم تندی نهفته است. با این حال اگر این تندی با مقدار زیادی لوبیا و دیگر مواد اشتباه ترکیب شود می تواند نفخ عجیبی برایتان رقم بزند! اما می خواهیم دستور پخت غذایی را به شما بدهیم که هیچ لوبیایی در آن به کار نرفته، یک وعده اش 27 گرم پروتئین و کمتر از 300 کالری دارد.
نکته: در این دستور روی غذا ماست چکیده و پیازچه ریخته شده، شما می توانید به اختیار خود این مورد را تغییر دهید.
مواد لازم:
450 گرم گوشت بدون چربی بوقلمون
2 عدد فلفل سبز، قطعه قطعه شده
4 حبه سیر، خرد شده
یک عدد پیاز، خرد شده
790 گرم گوجه فرنگی، مکعبی بریده شود
390 گرم رب گوجه فرنگی
یک چهارم فنجان پودر فلفل
روش پخت:
1- در یک ماهی تابه نچسب، گوشت چرخ شده ی بوقلمون را به مدت 10 دقیقه بپزید تا زمانی که دیگر صورتی نباشد.
2- باقی مواد را به همراه گوشت بوقلمون در آرام پز ترکیب کنید.
3- با حرارت کم به مدت 6 تا 8 ساعت یا با حرارت بالا به مدت 3 تا 4 ساعت بپزید.
اطلاعات مربوط به این غذا:
مواد گفته شده در دستور غذایی برای 4 وعده در نظر گرفته شده است.
هر وعده شامل یک کاسه می شود.
کالری هر وعده 267 است.