ماهان شبکه ایرانیان

سقوط صادرات ایران به کشورهای عربی در سال۹۸

به گزارش اقتصادآنلاین، فرزاد پیلتن همچنین گفته که ایران پارسال 9 میلیارد دلار کالا از این کشورها وارد کرده است.

عراق با حدود 9 میلیارد دلار واردات، بزرگترین مشتری عربی ایران بوده است که وارداتش نسبت به سال 97 تغییری نکرده است، اما صادراتش به ایران تقریبا 2.5 برابر شده و به 131 میلیون دلار رسیده است.

بر اساس گفته‌های پیلتن، واردات امارات، دومین مشتری بزرگ عربی از ایران، در سال گذشته 2.5 میلیارد دلار شده است. بر اساس آرشیو آمارهای سازمان توسعه تجارت، این رقم در سال 97 نزدیک به شش میلیارد دلار بود.

به رغم سقوط واردات امارات از ایران، صادراتش به کشور در سال گذشته 8.7 میلیارد دلار بوده که 2.2 میلیارد دلار بیشتر از سال 97 است.

همچنین به گفته پیلتن، عمان پارسال450 میلیون دلار و کویت 180 میلیون دلار واردات از ایران داشته‌اند. این ارقام در سال 97 به ترتیب 729 میلیون دلار و 253 میلیون دلار بود.

پارسال قطر 200 میلیون دلار، سوریه 160 میلیون دلار، لبنان 30 میلیون دلار، اردن 21 میلیون دلار و بحرین 10 میلیون دلار واردات از ایران داشته‌اند.

پیلتن می‌گوید روابط تجاری ایران و عربستان در سال 1398 قطع بود و عملا تجارت مستقیمی بین دو کشور رخ نداده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان