همیشه دوست دارم غذاهای خوشمزه را در کمترین زمان ممکن بتوانم تهیه کنم. امروز در آشپزی بدونیم یک دستور تهیه سریع و آسان پای آلبالو آورده ام که حتی آشپزهای مبتدی هم می توانند به راحتی درست کنند.

مواد مورد نیاز
600 گرم آلبالو
30 گرم کره ذوب شده
4 عدد تخم مرغ
250 میلی لیتر شیر
100 گرم آرد
100 گرم شکر
12 گرم وانیل
مقداری نمک
پودر شکر
آلبالوها را شسته و هسته آن ها را بیرون بیاورید. کف قالب را چرب کنید و روی آن یک لایه شکر بپاشید. آلبالوها را داخل آن قرار دهید.
تخم مرغ ،نمک، شکر را با هم مخلوط کنید. شیر، آرد، وانیل و کره را به آن اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید.
مواد را روی آلبالوها بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار دهید.
وقتی آماده شد با پودر شکر تزئین کنید.