ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه سریع و آسان پای آلبالو

همیشه دوست دارم غذاهای خوشمزه را در کمترین زمان ممکن بتوانم تهیه کنم. امروز در آشپزی بدونیم یک دستور تهیه سریع و آسان پای آلبالو آورده ام که حتی آشپزهای مبتدی هم می توانند به راحتی درست کنند.

دستور تهیه سریع و آسان پای آلبالو

همیشه دوست دارم غذاهای خوشمزه را در کمترین زمان ممکن بتوانم تهیه کنم. امروز در آشپزی بدونیم یک دستور تهیه سریع و آسان پای آلبالو آورده ام که حتی آشپزهای مبتدی هم می توانند به راحتی درست کنند.

پای آلبالو

مواد مورد نیاز

600 گرم آلبالو

30 گرم کره ذوب شده

4 عدد تخم مرغ

250 میلی لیتر شیر

100 گرم آرد

100 گرم شکر

12 گرم وانیل

مقداری نمک

پودر شکر

آلبالوها را شسته و هسته آن ها را بیرون بیاورید. کف قالب را چرب کنید و روی آن یک لایه شکر بپاشید. آلبالوها را داخل آن قرار دهید.

تخم مرغ ،نمک، شکر را با هم مخلوط کنید. شیر، آرد، وانیل و کره را به آن اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید.

مواد را روی آلبالوها بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار دهید.

وقتی آماده شد با پودر شکر تزئین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان