ماهان شبکه ایرانیان

حلقه های پیاز خوشمزه و آسان

می خواهم به شما درست کردن حلقه های پیاز سوخاری را آموزش دهم. حلقه های پیاز سوخاری بهترین جایگزین برای سیب زمینی سرخ شده هستند. یا حتی می توانید برای تنوع نصف بشقاب سیب زمینی و نصف دیگر آن پیاز سوخاری بچینید. دستور آن بسیار ساده است وقتی من بتوانم آن را درست کنم حتما شما هم می توانید. همانطور که مرحله به مرحله توضیح داده ام جلو می رویم.

حلقه های پیاز خوشمزه و آسان

می خواهم به شما درست کردن حلقه های پیاز سوخاری را آموزش دهم. حلقه های پیاز سوخاری بهترین جایگزین برای سیب زمینی سرخ شده هستند. یا حتی می توانید برای تنوع نصف بشقاب سیب زمینی و نصف دیگر آن پیاز سوخاری بچینید. دستور آن بسیار ساده است وقتی من بتوانم آن را درست کنم حتما شما هم می توانید. همانطور که مرحله به مرحله توضیح داده ام جلو می رویم.

حلقه های پیاز سوخاری

گام اول: مواد لازم

1 عدد پیاز بزرگ

1 و ¼ پیمانه آرد

1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

1 قاشق چای خوری نمک

1 عدد تخم مرغ

1 پیمانه شیر

1 پیمانه آرد سوخاری

روغن سرخ کردنی

حلقه های پیاز سوخاری

گام دوم: حلقه حلقه کردن پیاز

بیایید اول پیاز را آماده کنیم. من یک عدد پیاز بزرگ شیرین انتخاب کرده ام اما شما می توانید هر نوع پیازی انتخاب کنید. پیاز را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.

حلقه های پیاز سوخاری

گام سوم: ترکیب کردن مواد خشک

آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

حلقه های پیاز سوخاری

گام چهارم: غلتاندن پیاز در مواد خشک

پیازها را در مواد خشک بغلتانید و کنار بگذارید.

حلقه های پیاز سوخاری

گام پنجم: درست کردن خمیر

اکنون زمان درست کردن خمیر است. شیر و تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه می کنیم و با قاشق یا هم زن هم می زنیم تا مواد یکدست شود.

حلقه های پیاز سوخاری

گام ششم: غلتاندن پیاز در خمیر

اکنون پیازها را در خمیر بغلتانید و روی سیمی قرار دهید تا مواد اضافی از آن بچکد.

حلقه های پیاز سوخاری

گام هفتم: غلتاندن پیاز در پودر سوخاری

سپس پیازها را در پودر سوخاری بغلتانید و با یک چنگال پودر سوخاری را به همه قسمت های پیاز بریزید.

حلقه های پیاز سوخاری

گام هشتم: سرخ کردن پیاز

داخل تاوه مقداری روغن بریزید به اندازه ای که روی پیازها را هنگام سرخ کردن بپوشاند. بگذارید روغن داغ داغ شود. می توانید روغن سبزیجات یا روغن زیتون استفاده کنید. با استفاده از چنگال چند حلقه پیاز داخل روغن قرار دهید و در فواصل معینی طرف دیگر را برگردانید. پیازها را به مدت 1 الی 3 دقیقه تا زمانی که طلایی رنگ شود سرخ کنید. سپس روی سیمی قرار دهید تا روغن اضافی از آن خارج شود. دیگر پیازهای سوخاری آماده شده امیدوارم از خوردن آن ها لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان