تعطیلی تالار‌های پذیرایی استان تهران تا اطلاع ثانوی

خبرگزاری تسنیم: انوشیروان محسنی بندپی، افزود: اکنون رستورانداران علاوه بر خدمات بیرون‌بر، می‌توانند با رعایت دستورالعمل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت حضوری از متقاضیان پذیرایی کنند.

وی تصریح کرد: بازرسان بر نحوه فعالیت و رعایت اصول بهداشتی در رستوران‌ها و قهوه خانه‌ها (کافی‌شاپ‌ها) نظارت می‌کنند و با افراد خاطی از طریق قانون به شدت برخورد می‌شود.

استاندار تهران گفت: با کاهش محدودیت‌ها احساس خطر مردم از واگیری بیماری کرونا کاهش یافته و این موضوع بسیار نگران‌کننده است.

محسنی بندپی ادامه داد: مجوز بازگشایی واحد‌های صنفی و استفاده از حمل‌ونقل عمومی با قید لزوم رعایت آئین‌نامه‌های بهداشتی صادر شد و در ابتدا میزان رعایت در حد 56 درصد و میانگین کشوری 74 درصد بود، اما اکنون این رقم به 10.5 درصد در این استان رسیده است.

وی بیان کرد: متاسفانه دستورات بهداشتی در وسایل حمل و نقل عمومی نظیر مترو و اتوبوس از سوی شهروندان رعایت نمی‌شود.

محسنی بندپی از شهروندان خواست برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا موضوع را جدی بگیرند و علاوه بر اصول بهداشتی حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند.

وی گفت: هم‌اکنون پیشنهادی به وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا برای اعمال محدودیت‌ها ارسال نکرده‌ایم و امید به همکاری و همراهی مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی داریم.

بر اساس آخرین آمار، تاکنون 180 هزارو 156 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و جان‌باختگان کرونا به هشت هزارو 584 نفر رسیده‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان