ماهان شبکه ایرانیان

یک پیتزای متفاوت با سیب زمینی سرخ کرده

بیایید این بار یک پیتزای کاملا متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نان پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یک پیتزای کاملا متنوع.

یک پیتزای متفاوت با سیب زمینی سرخ کرده

بیایید این بار یک پیتزای کاملا متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نان پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یک پیتزای کاملا متنوع.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

مواد مورد نیاز:

نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد

سس پاستا

سوسیس پپرونی

250 گرم پنیر موزارلا

ابتدا سیب زمینی ها را ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح آن ها را کف تاوه بچینید. اگر می خواهید به تاوه نچسبد و راحت تر از آن جدا شود ابتدا کف تاوه یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس سیب زمینی ها را روی آن بریزید.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینی ها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینی ها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل می کند و سیب زمینی را به هم می چسباند.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

سپس آن را به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 425 درجه قرار دهید.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

تاوه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیب زمینی ها و پنیر ذوب شده بریزید.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بگذارید.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان