ایرنا زندگی: پوره سیبزمینی میتواند به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو شود. غذایی سرشار از ویتامین و بسیار مغذی برای کودکان. پس بهتر است که دستور پخت آن را به صورت کامل بدانیم تا بتوانیم بهترین نوع آن را درست کنیم.
مواد لازم:
- کره: 100 گرم
- شیر: نصف لیوان
- سیب زمینی: 4 عدد
- جعفری: 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا کره را از یخچال خارج میکنیم و در دمای آشپزخانه قرار میدهیم تا با دمای محیط نرم شود. در مرحله بعدی سیبزمینیها را میشوییم، سپس در قابلمهای قرار میدهیم و تا روی آنها آب میگیریم.
2. روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آبپز شوند. سپس اجازه میدهیم تا سیبزمینیها خنک شوند و بعد پوست میگیریم و با گوشتکوب له میکنیم و کره ذوب شده را به آن اضافه میکنیم.
3. شیر و نمک، فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و جعفری را اضافه و مواد را زیر و رو میکنیم تا منسجم شوند.