وبسایت عصرایران: کاکوری کباب یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده میشود. در نهایت مواد به سیخ کشیده میشود و در حرارت بالا برشته میشود.
کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومهی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه میشود. همانطور که میدانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند؛ و کاکوری هم اینگونه است.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده گوسفندی 2 فنجان
- پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
- پوره سیر و زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
- نمک 2 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
- پاپایا خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- میخک 4 عدد
- دانه هل سیاه 1 عدد
- پودر دارچین 1/8 قاشق غذاخوری
- دانه زیره 1 قاشق غذاخوری
- جوز هندی رنده شده 1/4 قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ کرده 1/2 فنجان
- آرد نخودچی 1/4 فنجان
- تخم مرغ 1 عدد
- حلقههای پیاز برای تزیین
- لیموترش برای تزیین
طرز تهیه کاکوری کباب:
تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.
سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.
حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخها بکشید و کبابها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.
میتوانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.
مقداری ادویهی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.