مک اند چیز یا همان ماکارونی با پنیر

ماکارونی را به شیوه های مختلفی می توان تهیه کرد. اما شیوه ای که مطمئنم تا به حال امتحان نکرده اید مک اند چیز یا همان ماکارونی با پنیر به سبکی جدید است. پس بیایید با هم امتحان کنیم.

مک اند چیز یا همان ماکارونی با پنیر

ماکارونی را به شیوه های مختلفی می توان تهیه کرد. اما شیوه ای که مطمئنم تا به حال امتحان نکرده اید مک اند چیز یا همان ماکارونی با پنیر به سبکی جدید است. پس بیایید با هم امتحان کنیم.

مواد لازم:

1 بسته ماکارونی و 2 بسته پودر پنیر

½ فنجان آرد ذرت

½ فنجان نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق غذاخوری نمک

½ قاشق چای خوری پودر فلفل

2 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری شیر کامل

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

یک عدد سینی فر در اندازه 12 * 8 برداشته و داخل آن را کاغذ روغنی قرار دهید.

یک بسته ماکارونی را همراه با یک بسته پودر پنیر بپزید. سپس ماکارونی ها را در سینی بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

ماکارونی ها را از داخل سینی بردارید و در اندازه های 2 در 1 برش دهید.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

پس از برش دادن روی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت نیم ساعت دوباره داخل یخچال قرار دهید.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

در طول این نیم ساعت یک ظرف بزرگ برداشته و پودر ذرت، نشاسته ذرت، شکر، نمک و پودر فلفل را با هم ترکیب کنید. یک بسته پودر پنیر را هم با مواد مخلوط کنید.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

داخل ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با 2 قاشق شیر هم بزنید. ماکارونی های برش زده را برداشته و به تخم مرغ آغشته کنید. سپس با مخلوط پودری که آماده کرده اید آغشته کنید.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

سپس تمام برش ها را دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید تا مواد کاملا به خوردشان برود.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

اکنون به دو روش می توانید آن ها را سرخ کنید. یا داخل روغن یا داخل فر. اگر می خواهید بیشتر حالت چیپس و ترد داشته باشد داخل روغن سرخ کنید. اگر نمی خواهید چرب و روغنی شود داخل فر.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

برای سرخ کردن داخل یک قابلمه گود روغن سبزیجات بریزید به طوری که کاملا روغن روی ماکارونی ها را بپوشاند. سپس هر کدام از برش های ماکارونی را 45 ثانیه تا 1 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و ترد شود.

سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن را بگیرد.

مک اند چیتوز یا همان ماکارونی با پنیر

برای پخت در فر: فر را روی درجه 400 قرار دهید. برش های ماکارونی را کمی اسپری روغن بزنید. سپس آن ها را در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید. دوباره برش های ماکارونی را پشت و رو کنید تا 10 دقیقه دیگر داخل فر بماند و کاملا طلایی شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر