ماهان شبکه ایرانیان

افت ۳۰ درصدی فروش شیرینی و شکلات

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، جمشید مغازه‌ای رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان شکلات اظهار کرد: بازرگانی دولتی، روغن مورد نیاز یک ماهه صنعت را تامین کرده و هم اکنون کارخانه‌ها با مشکل کمبود شکر رو به رو هستند.

او افزود: علی رغم آنکه شکر بالاتر از نرخ مصوب توزیع می‌شود، اما به سبب کمبود عرضه، تولیدکنندگان شیرینی و شکلات در تنگنا هستند. مغازه‌ای ادامه داد: اگرچه نرخ مصوب هر کیلو شکر 6 هزار و 300 تومان تعیین شده است، اما هم اکنون با نرخ 7 هزار و 600 تا 7 هزار و 900 تومان به میزان کافی در دسترس تولیدکنندگان نیست.

پیش بینی دقیقی راجع به بازار صادرات نداریم

رئیس انجمن بیسکویت و شکلات از کاهش 30 درصدی فروش شکلات و شیرینی خبر داد و گفت: با گسترش ویروس کرونا، تقاضا برای خرید شیرینی و شکلات به دلیل لوکس بودن این کالا در سبد مصرفی کاهش یافته است.

او با اشاره به اینکه برنامه‌ای برای افزایش قیمت شیرینی و شکلات نداریم، بیان کرد: با گسترش ویروس کرونا و کاهش قدرت خرید خانوار در افزایش قیمت باید احتیاط کرد، در غیر این صورت افت بیشتری شامل این صنعت می‌شود.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت صادرات شیرینی و شکلات گفت: با گسترش ویروس کرونا و بسته شدن مرزها، از آنجایی که صادرات تا حدودی احتیاط پذیر است، به دلیل فساد پذیری کالا باید احتیاط بیشتری در صادرات صورت گیرد.

مغازه‌ای ادامه داد: سال گذشته مجموع ارزآوری حاصل از صادرات شکلات، 400 تا 500 میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال ما قبل 20 تا 30 درصد کاهش یافته است.

رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی مرز‌ها و کمبود مواد اولیه نمی‌توان پیش بینی دقیقی راجع به صادرات تا پایان سال داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان