اگه می خواهید با یک صبحانه متنوع، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنید پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنید. روش تهیه این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پیتزا: 2 ورق
کره: 1 قاشق غذاخوری
ژامبون: 2 ورق
قارچ: 100 گرم
فلفل: به مقدار کافی
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027100453.jpg)
مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027110414.jpg)
مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027120422.jpg)
مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027130939.jpg)
مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027150382.jpg)
مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027160291.jpg)
مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027170413.jpg)
مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027180435.jpg)
مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027190504.jpg)
مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027200525.jpg)
مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.
![املت پنیر و ژامبون](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0027200985.jpg)
مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.