اگه می خواهید با یک صبحانه متنوع، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنید پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنید. روش تهیه این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پیتزا: 2 ورق
کره: 1 قاشق غذاخوری
ژامبون: 2 ورق
قارچ: 100 گرم
فلفل: به مقدار کافی
مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.
مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.
مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.
مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.
مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.
مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.
مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.
مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.