ماهان شبکه ایرانیان

صبحانه ای دلچسب با املت پنیر و ژامبون

اگه می خواهید با یک صبحانه متنوع، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنید پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنید. روش تهیه این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرید.

صبحانه ای دلچسب با املت پنیر و ژامبون

اگه می خواهید با یک صبحانه متنوع، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنید پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنید. روش تهیه این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد

پنیر پیتزا: 2 ورق

کره: 1 قاشق غذاخوری

ژامبون: 2 ورق

قارچ: 100 گرم

فلفل: به مقدار کافی

املت پنیر و ژامبون

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

املت پنیر و ژامبون

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

املت پنیر و ژامبون

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان