اگر علاقمند به غذاهای هندی هستید کرماچیکن یا همان مرغ کرما می تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. این غذای خوشمزه و تند داخل سس پیاز، بادام هندی و ادویه جات تهیه می شود.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030140331.jpg)
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030150569.jpg)
مواد لازم:
2 تا 3 عدد سینه مرغ بدون استخوان
4 حبه سیر
1 عدد زنجبیل تازه
½ قاشق چای خوری زردچوبه
آب نصف لیمو
2 عدد پیاز متوسط
1 عدد فلفل تند
½ قاشق چایخوری تخمه رازیانه
½ پیمانه بادام هندی و مقداری اضافه برای تزئین
3 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری کره + 1 بند انگشت روغن
1 عدد چوب دارچین
3 عدد تخمه هل
1 قاشق چای خوری ادویه تند
1 قاشق چای خوری پودر تخمه گشنیز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری خامه
نمک
آب
گشنیز خرد شده
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030160948.jpg)
سینه مرغ را در اندازه های کوچک مکعبی خرد کنید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030170993.jpg)
سیر و زنجبیل را پوست گرفته و روی مرغ رنده کنید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030190101.jpg)
½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه، 1 قاشق چای خوری نمک و آب نصف لیمو را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و به همه جای مرغ برسد. سپس مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030200645.jpg)
پیازها را پوست گرفته و خرد کنید. فلفل را نیز خرد کنید و به همراه تخم گشنیز به پیاز اضافه کنید. مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به مدت 1 الی 2 دقیقه آسیاب کنید تا تبدیل به پوره شود. سپس پوره به دست آمده را کنار بگذارید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030210876.jpg)
دوباره داخل همان ظرف مخلوط کن بادام هندی ها را همراه با 3 قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید. (نیاز نیست ظرف مخلوط کن را بشوئید.) شاید در این مرحله نیاز باشد که کمی آب به مواد اضافه کنید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030220737.jpg)
کره را داخل تاوه روی شعله قرار دهید و به اندازه 1 بند انگشت هم روغن اضافه کنید تا کره نسوزد.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030230756.jpg)
پوره پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت 6 الی 7 دقیقه سرخ کنید تا کاملا خشک شود و روغن از آن جدا شود. در این مرحله باید کاملا صبور باشید تا خامی پیاز که ماده اولیه ما را تشکیل می دهد گرفته شود.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030240859.jpg)
در مرحله بعد دارچین، هل، ادویه تند، فلفل قرمز، پودر گشنیز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را به مدت 1 الی 2 دقیقه سرخ کنید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030250809.jpg)
در این مرحله مرغ ها را به مواد داخل تاوه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها نیمه پز شود.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030260929.jpg)
سپس کمی آب اضافه کنید تا سس غذا درست شود. مقدار آب بستگی به میزان غلظتی که می خواهید دارد. نمک را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزد.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030270730.jpg)
در آخر کمی خامه سنگین و به اندازه یک مشت گشنیز خرد شده به مواد اضافه کنید.
![کرما چیکن غذای هندی](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/07/0030140331.jpg)
سپس روی آن را با بادام هندی، گشنیز و زنجبیل تزئین کنید و با برنج میل کنید.