شناسه : ۲۰۶۱۱ - پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۷
خوشمزه روز: طرز تهیه ساندویچ برگر داگ خانگی [تماشا کنید]
در این مطلب ساندویچی را آموزش داده که با گوشت چرخ کرده و پنیر تهیه می شود. برای طعم دادن به گوشت این برگر داگ از نمک و فلفل استفاده شده اما در صورت تمایل می توانید از پودر مخلوط سبزیجات یا پودر سیر و پیاز هم استفاده کنید.
در این مطلب ساندویچی را آموزش داده که با گوشت چرخ کرده و پنیر تهیه می شود. برای طعم دادن به گوشت این برگر داگ از نمک و فلفل استفاده شده اما در صورت تمایل می توانید از پودر مخلوط سبزیجات یا پودر سیر و پیاز هم استفاده کنید.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
- 1 قالب پنیر چدار
- نمک و فلفل سیاه
- نان هات داگ
- سس موردعلاقه خودتان
طرز تهیه
- پنیر را به نوارهای باریک و یک اندازه برش دهید.
- به گوشت نمک و فلفل بزنید. سپس آن را در دست به صورت توپی شکل دهید. سپس آن را روی سطح صاف، به شکل مستطیل باز کرده و یک نوار پنیر بگذارید.
- سپس گوشت را رول کرده و دو طرف آن را ببنید تا پنیر بیرون نیاید.
- آن ها را روی زغال کباب کنید. البته می توانید درون تابه هم سرخ کنید تا کاملا طلایی شده و پنیرهای داخل آن ها آب شوند.
- هات داگ های خانگی را درون نان ساندویچی گذاشته و با سس دلخواه (کچاپ یا خردل) سرو کنید.