ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: طرز تهیه ساندویچ برگر داگ خانگی [تماشا کنید]

در این مطلب ساندویچی را آموزش داده که با گوشت چرخ کرده و پنیر تهیه می شود. برای طعم دادن به گوشت این برگر داگ از نمک و فلفل استفاده شده اما در صورت تمایل می توانید از پودر مخلوط سبزیجات یا پودر سیر و پیاز هم استفاده کنید.

خوشمزه روز: طرز تهیه ساندویچ برگر داگ خانگی [تماشا کنید]

در این مطلب ساندویچی را آموزش داده که با گوشت چرخ کرده و پنیر تهیه می شود. برای طعم دادن به گوشت این برگر داگ از نمک و فلفل استفاده شده اما در صورت تمایل می توانید از پودر مخلوط سبزیجات یا پودر سیر و پیاز هم استفاده کنید.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
  • 1 قالب پنیر چدار
  • نمک و فلفل سیاه
  • نان هات داگ
  • سس موردعلاقه خودتان

طرز تهیه

  1. پنیر را به نوارهای باریک و یک اندازه برش دهید.
  2. به گوشت نمک و فلفل بزنید. سپس آن را در دست به صورت توپی شکل دهید. سپس آن را روی سطح صاف، به شکل مستطیل باز کرده و یک نوار پنیر بگذارید.
  3. سپس گوشت را رول کرده و دو طرف آن را ببنید تا پنیر بیرون نیاید.
  4. آن ها را روی زغال کباب کنید. البته می توانید درون تابه هم سرخ کنید تا کاملا طلایی شده و پنیرهای داخل آن ها آب شوند.
  5. هات داگ های خانگی را درون نان ساندویچی گذاشته و با سس دلخواه (کچاپ یا خردل) سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان