ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه غذای هندی پیاز پاکودا

چه دوست داشته باشید از مهمان ها به خوبی پذیرایی کنید و یا این که بخواهید از یک روز سرد بارانی لذت ببرید می توانید این غذای تند هندی را امتحان کنید. با این دستور گام به گام حتی اگر برای اولین بارتان هم باشد می توانید این غذا را به راحتی و بدون هیچ نقصی درست کنید. در این غذا پیاز همراه با آرد نخودچی، آرد برنج و ادویه جات تند در روغن سرخ می شود.

دستور تهیه غذای هندی “پیاز پاکودا”

چه دوست داشته باشید از مهمان ها به خوبی پذیرایی کنید و یا این که بخواهید از یک روز سرد بارانی لذت ببرید می توانید این غذای تند هندی را امتحان کنید. با این دستور گام به گام حتی اگر برای اولین بارتان هم باشد می توانید این غذا را به راحتی و بدون هیچ نقصی درست کنید. در این غذا پیاز همراه با آرد نخودچی، آرد برنج و ادویه جات تند در روغن سرخ می شود.

مواد لازم:

  • 3 عدد پیاز متوسط
  • ½ پیمانه آرد نخودچی
  • ¼ پیمانه آرد برنج
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل
  • ادویه کاری
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل
  • مقدار کمی جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
  • روغن
  • نمک

دستور تهیه غذای هندی "پیاز پاکودا"

پیازها را در داخل ظرف بزرگی خرد کنید.

دستور تهیه غذای هندی "پیاز پاکودا"

آرد نخودچی، آرد برنج، زنجبیل، کاری، پودر فلفل، جوش شیرین، گشنیز و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

دستور تهیه غذای هندی "پیاز پاکودا"

مواد را با قاشق خوب هم بزنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.

دستور تهیه غذای هندی "پیاز پاکودا"

کمی آب (به اندازه ¼ فنجان) به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد جذب پیاز شود. مراقب باشید که آب زیاد به مواد اضافه نکنید چون مواد آبکی می شود و دیگر پیاز بعد از سرخ شدن حالت چیپس پیدا نمی کند.

دستور تهیه غذای هندی "پیاز پاکودا"

روغن را داخل تاوه داغ کنید. داغ بودن روغن را امتحان کنید. به این صورت که چند قطره از مواد داخل تاوه بریزید اگر به سرعت بالا آمد پس روغن برای آماده سرخ کردن است. مواد را در اندازه های کم داخل تاوه بریزید، شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا پیازها طلایی شوند.

دستور تهیه غذای هندی "پیاز پاکودا"

سپس پیازها را از روغن در بیاورید و روغن اضافی آن را با قرار دان روی دستمال کاغذی بگیرید. تمام پیازها را به همین روال سرخ کنید. داخل تاوه را زیاد پر نکنید چون باعث می شود پیازها به طور مساوی سرخ نشوند.

نکته: اگر مواد پاکودا را برای دو روز درست کرده اید نیازی نیست که به آن آب اضافه کنید. همان آبی پیاز کافی می باشد. در صورت نیاز فقط 1 الی 2 قاشق چای خوری آب به موادتان اضافه کنید.

شعله گاز را بیش از حد کم نکنید چون پیازها تر می شوند و روغن زیادی را جذب می کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان