کلوچه های فنجونی بادام زمینی بسیار نرم و خوشمزه و در وسط آن ها شکلات های بادام زمینی طعم و ظاهر آن را بهتر کرده است. این کوکی ها در قالب های مافین خیلی کوچک درست می شوند به همین دلیل ظاهرشان بیشتر شبیه تارت است.
مواد لازم:
1 و ¾ فنجان آرد
½ فنجان کره
½ فنجان شکر قهوه ای
1 و ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
½ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ فنجان شکر
1 عدد تخم مرغ
½ فنجان کره بادام زمینی
2 قاشق غذاخوری شیر
40 عدد شکلات کره بادام زمینی (شکلات بادام زمینی)
فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
شکلات ها را داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند و زمانی که می خواهید آن ها را در کلوچه های داغ قرار دهید آب نشوند.
آرد، نمک و بکینگ پودر را داخل ظرفی با هم الک کنید.
با استفاده از قاشق مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
کره، کره بادام زمینی و شکرها را داخل ظرف همزن بریزید.
با همزن هم بزنید تا مواد کرمی و پفی شود.
شکر، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید.
دوباره با همزن هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
آرد را کم کم اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.
در آخر خمیر ما باید به این شکل در بیاید.
با استفاده از قاشق اسکوپ های کلوچه را اندازه گیری کنید. با دست آن ها را به شکل توپی در بیاورید. اگر احساس کردید که خمیر چسبناک یا سفت است آن را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. توپک ها باید به اندازه شکل تصویر باشند اگر بزرگتر بود مقداری خمیر از آن جدا کنید. توپک ها را داخل قالب مافین قرار دهید.
قالب را به مدت 8 دقیقه روی دمای 375 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید. بیشتر از این نباید در فر بماند چون می خواهید شکلات ها را داخل آن ها قرار دهید.
اکنون قالب را از فر بیرون بیاورید.
شکلات ها را از داخل فریزر بیرون بیاورید و سریع داخل کلوچه ها فرو کنید. در صورت لزوم باید شخص دیگری هم کمک تان کند تا بتوانید زودتر این کار را انجام دهید. این کار باعث می شود شکلات کمتری ذوب شود.
سپس به سرعت قالب را با یک ظرف پایه دار داخل فریزر قرار دهید. اجازه دهید 5 الی 10 دقیقه قالب داخل یخچال بماند تا شکلات ها سفت شود. اگر می خواهید از سفت بودن آن ها مطمئن شوید قالب را داخل یخچال تکان دهید و ببینید که آیا شکلات ها تکان می خورند یانه؟ اگر نه از یخچال بیرون بیاورید.
زمانی که شکلات ها کاملا سفت شدند قالب را بیرون بیاورید. دست ها را بشوئید و کلوچه ها را از قالب در بیاورید. برای این کار فقط کافی است کمی روی کلوچه ها فشار وارد کنید و به چپ و راست تکان دهید به راحتی از قالب جدا می شود.
باقیمانده خمیر را هم به همین شکل درست کنید. امیدوارم از این دستور کلوچه لذت برده باشید و خوشحال میشوم نظر خود را در قسمت دیدگاه در پایین صفحه با ما به اشتراک بگذارید.