دستور تهیه نان زیتون خوش طعم

این دستور ساده نان نیازی به ورز دادن ندارد و تنها با چند مواد و ابزار ساده به راحتی می توان آن را درست کرد. فقط قبل از شروع باید چند نکته را به خاطر بسپارید:

دستور تهیه نان زیتون خوش طعم

این دستور ساده نان نیازی به ورز دادن ندارد و تنها با چند مواد و ابزار ساده به راحتی می توان آن را درست کرد. فقط قبل از شروع باید چند نکته را به خاطر بسپارید:

مواد خشک را وزن کنید. بهترین راه برای اندازه گیری درجه غلظت مواد نان وزن کردن مواد خشک است.

فر خود را بشناسید. اگر روی 450 درجه تنظیم می کنید آیا واقعا 450 درجه فارنهایت است؟

اگر زیتون دوست ندارید می توانید به جای آن از گوجه فرنگی خشک استفاده کنید.

مواد مورد نیاز:

دستور تهیه نان زیتون

دستور تهیه نان زیتون

1 پیمانه (220 گرم) آب ولرم

1 قاشق چای خوری (4 گرم) مایه خمیر ترش

1 قاشق چای خوری (8 گرم) نمک

2 و ¼  پیمانه (305 گرم) آرد

10 عدد زیتون درشت اسلایس شده

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد دلخواه:

پنیر پارمزان رنده شده

2 قاشق چای خوری رزماری

دستور تهیه نان زیتون

مایه خمیر و نمک را به آب اضافه کنید و به مدت 5 ثانیه به آرامی هم بزنید.

به آرامی آرد را اضافه کنید و با هم زن (یا قاشق چوبی) هم بزنید تا کاملا مواد در آب حل شود و حباب های خشک در آن باقی نماند. نتیجه خمیری آبکی به دست می آید.

روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق به مدت 2 ساعت بماند.

(مرحله اختیاری)

خمیر را کمی در یخچال قرار دهید. از آنجا که خمیر کمی چسبناک است با قرار دادن آن در یخچال کمتر به دست ها می چسبد.

دستور تهیه نان زیتون

دستور تهیه نان زیتون

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کف دست ها را آردی کنید.

روی سطحی که می خواهید خمیر را قرار دهید به اندازه کافی آردی کنید.

خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و روی آن آرد بپاشید سپس خمیر را به شکل توپ در بیاورید.

خمیر توپی را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید و وسط خمیر را با مشت ضربه بزنید. 2 روش برای صاف کردن خمیر هست: با دست یا با وردنه.

بعد از صاف کردن خمیر روی سطح زیتون (یا رزماری و پنیر به دلخواه) بریزید. کناره های نان را به سمت مرکز تا کنید و رول کنید و سر و ته خمیر را بپیچانید و کمی به زیر تا کنید تا خمیر کوچک تر از قالب شود. سپس خمیر را داخل قالب چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت 40 دقیقه بماند.

فر را روی 450 درجه فارنهایت روشن کنید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.

روی خمیر با برس کمی روغن زیتون بمالید و سپس کمی هم نمک بپاشید.

نکته: قبل از قرار دادن قالب داخل فر، فر را روی 450 درجه ( به مدت 10 دقیقه )گرم کنید.

دستور تهیه نان زیتون

دستور تهیه نان زیتون

سپس قالب را روی طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت نیم ساعت در حالت بخار قرار دهید تا زمانی که روی نان قهوه ای طلایی شود.

در آخر نان را از قالب بیرون بیاورید، اسلایس کنید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان