این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا سلیقه ای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید می توانید به آن اضافه کنید.
مواد مورد نیاز:
- 1 پیمانه بادام خام
- 1 پیمانه گردوی خام
- 1 پیمانه بذر کتان
- 1 پیمانه تخمه آفتابگردان
- 1 پیمانه تخمه کدو
- 1 پیمانه کنجد
- 5 عدد تخم مرغ
- 1 و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
نکته: از آن جایی که این دستور کاملا سلیقه ای است می توانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانه ها را رعایت کنید “2 پیمانه آجیل – 4 تا 5 پیمانه تخمه”
گام اول: فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
گام دوم: مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.
گام سوم: داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.
گام چهارم: مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.
گام پنجم: قالب را به مدت 1 ساعت در فر روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.
در آخر نان را اسلایس کنید تا به راحتی بتوانید در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنید.