کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

  • 2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 2 عدد پیاز خلال شده
  • 2 پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
  • 8 الی 10 عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • 300 گرم سوپ قارچ آماده
  • ½ پیمانه شیر
  • ½ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید، پیازها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.

نکته: اگر می خواهید با سیب زمینی ها شروع کنید آن ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینی ها قهوه ای نشود.

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت تر است.

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

گام دوم: مواد را با هم ترکیب کنید.

گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

با دست آن ها را مخلوط کنید.

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

گام سوم: مواد را لایه بندی کنید.

ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید. دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید. این لایه ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی ها تمام شود.

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

گام چهارم: مخلوط شیر را اضافه کنید.

داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

گام پنجم: مواد را بپزید.

درب آرام پز را ببندید و روی 4 ساعت تنظیم کنید.

کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

گام ششم: نوش جان کنید.

10 دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد شود و در این مدت سیب زمینی ها بیشتر طعم مواد را به خود جذب می کند.

در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان