ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

این ترشی به قدری ساده و خوشمزه هست که وسوسه تون میکنه تمام باغچه حیاط رو لوبیا سبز بکارید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

این ترشی به قدری ساده و خوشمزه هست که وسوسه تون میکنه تمام باغچه حیاط رو لوبیا سبز بکارید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

مواد مورد نیاز:

  • 900 گرم لوبیا سبز
  • 3 پیمانه آب تقطیر شده
  • 1 قاشق غذاخوری نمک کاشر یا نمک معمولی

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

کلر موجود در آب های فیلتر نشده باکتری های لاکتو در فرآیند تخمیر را از بین می برند. برای این که کلر آب از بین برود آن را به مدت یک شب در داخل ظرفی بدون درب نگه دارید تا کلر آن بخار شود. اگر فراموش کردید این کار را انجام دهید از آب فیلتر شده استفاده کنید.

 

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

1 قاشق غذاخوری نمک را داخل 3 پیمانه آب بریزید و آب نمک را درست کنید.

 

 

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

جوان ترین و تردترین لوبیاها را جدا کنید. آن ها را با آب سرد بشوئید و بگذارید نیم ساعت خشک شود. اگر نمی خواهید منتظر بمانید آن ها را با حوله یا دستمال خشک کنید. هدف این است که آب کلردار وارد ترشی نشود.

 

 

 

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

چوب سر لوبیاها را بگیرید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

شیشه ترشی را بخوابانید و لوبیاها را منظم داخل آن بچینید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

داخل شیشه را به قدری پر کنید که دیگر فضای خالی نداشته باشد.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

سپس شیشه را در حالت ایستاده قرار دهید و تا جای ممکن داخل آن لوبیا بریزید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

برای جا شدن لوبیاها آن ها را دو نیمه کنید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

با لوبیاهای خرد شده داخل شیشه را کاملا پر کنید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

کمی از سر شیشه را خالی بگذارید تا روی لوبیاها با آب نمک پوشانده شود.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

شیشه دوم را هم مانند شیشه اول پر کنید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

شیشه را با آب نمک پر کنید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

 

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

درب شیشه را کمی آزاد ببندید تا گازهایی که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می شوند در صورت نیاز از شیشه خارج شود.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

شیشه ها را روی بشقاب قرار داده و در یک مکان تاریک و خنک در دمای اتاق به مدت 2 الی 3 روز نگهداری کنید.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

بعد از 1 روز درب شیشه ها را باز کنید. آب ترشی باید کمی تیره شده باشد و داخل آب حباب شکل گرفته باشد.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

با قاشق لوبیاها را فشار دهید تا کاملا زیر آب بروند.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

در پایان روز دوم آب نمک کمی تیره تر از روز قبل می شود. درست همان چیزی که می خواهیم.

دستور تهیه ترشی لوبیا سبز

اکنون زمانش رسیده که شیشه ها را به یخچال منتقل کنیم. قبل از این که آن ها را در یخچال قرار دهیم باید درب شیشه ها را محکم ببندیم. بهتر است قبل از خوردن ترشی آن را دو هفته دیگر در یخچال قرار دهیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان