ماهان شبکه ایرانیان

ساده ترین دستور پخت کیک هویج

این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

ساده ترین دستور پخت کیک هویج

این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

دستور پخت کیک هویج

دستور پخت کیک هویج

مواد مورد نیاز:

  • 75 گرم آرد
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 2 عدد هویج رنده شده
  • 50 گرم گردو خرد شده
  • 30 گرم پودر نارگیل
  • 75 گرم شکر قهوه ای
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 75 گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای آیسینگ:

  • 250 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 3 قاشق غذاخوری پودر شکر
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

دستور پخت کیک هویج

در ابتدا فر را روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.

دستور پخت کیک هویج

دستور پخت کیک هویج

گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

دستور پخت کیک هویج

تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

دستور پخت کیک هویج

مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر قرار می دهیم.

دستور پخت کیک هویج

سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

دستور پخت کیک هویج

برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

دستور پخت کیک هویج

دستور پخت کیک هویج

سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.

دستور پخت کیک هویج

امیدوارم از طعم بی نظیر این نوع کیک هویج لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان