ماهان شبکه ایرانیان

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنای کلم سر سفیده و یک غذای سنتی است که ایرلندی ها با گوشت درست می کنن. می تونید به جای مواد این غذا از خیلی جایگزین های دیگه استفاده کنید. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر استفاده کنید.

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنای کلم سر سفیده و یک غذای سنتی است که ایرلندی ها با گوشت درست می کنن. می تونید به جای مواد این غذا از خیلی جایگزین های دیگه استفاده کنید. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر استفاده کنید.

اگه دنبال یه غذای فرعی ساده و خوشمزه هستید کولکانون انتخاب خوبیه.

مواد مورد نیاز:

  • 4 عدد سیب زمینی بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 4 پیمانه کلم پیچ یا اسفناج
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • 4 عدد پیاز سبز خرد شده
  • 1 و ¼ پیمانه شیر
  • نمک به اندازه کافی

 

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

گام اول: قابلمه را پر از آب کنید و بجوشانید و سیب زمینی ها را پوست بگیرید.

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

گام دوم: سیب زمینی ها را خرد کرده و داخل آب بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشد. وقتی چنگال را داخل سیب زمینی ها فرو می کنید باید کاملا نرم و پخته باشند. سپس سیب زمینی را از آب دربیاورید و کنار بگذارید.

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

گام سوم: کره را داخل تاوه داغ کنید و کلم پیچ یا اسفناج، پیاز سبز و سیر را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا اسفناج ها کاملا نرم شوند.

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

گام چهارم: تاوه را از روی شعله بردارید و سیب زمینی و شیر را اضافه کنید.

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

گام پنجم: سیب زمینی ها را با چنگال له کنید.

پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

گام ششم: نمک را اضافه کنید و با کره سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان