ایرنا زندگی: حتما در فستفودها وقتی منوی رستوران را دیدهاید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان کردهاید. طعم بینظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر میکند و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟
مواد لازم:
- پیاز: 4 تا 5 عدد
- عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یکچهارم پیمانه
- شکر: 5 قاشق چایخوری
- نمک: خیلی خیلی کم
- لیمو ترش: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.
2. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی میشود. وقتی کامل حالت کشسانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.