ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت و مرغ را به شما آموزش دهیم.

مجله افق‌کوروش: در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت و مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

طرز تهیه کالباس خانگی مرغ با طعم عالی

مواد لازم

  • سینه مرغ: 2 عدد متوسط (می‌توانید از ترکیب یک سینه و یک ران هم استفاده کنید)
  • قارچ: 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • هویج: نگینی خرد شده و نیم‌پز ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 3 حبه
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه: 1 قاشق مرباخوری
  • سس خردل: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • یخ: 2 قالب کوچک

ترکیب ادویه کالباس

  • پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری
  • ادویه کاری: ½ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
  • پودر هل: ½ قاشق چایخوری
  • جوزهندی: ¼ قاشق چایخوری
  • دانه فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • پسته: 2 قاشق غذاخوری خرد شده

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

طرز تهیه

مرحله اول: برای درست کردن کالباس لیوانی با طعم کالباس بیرون و بازاری یا همان کالباس خشک باید از لیوان‌هایی استفاده کنید که هم تحمل حرارت زیاد را داشته باشند و نشکن باشند و هم ممکن است رنگش بعد از استفاده کدر شود و دیگر برای پذیرایی قابل استفاده نباشد. پس از مقاومت لیوان‌تان حتما مطمئن باشید.

مرحله دوم: برای تهیه کالباس مرغ لیوانی مثل بیرون و با طعم بازاری ابتدا باید قارچ‌ها را بلانچ کنید (اگر قارچ دوست ندارید آن را حذف کنید). برای بلانچ کردن قارچ به این ترتیب عمل کنید: قارچ‌ها را به صورت اسلایس خرد کنید و روی آن‌ها آبجوش بریزید. 2 الی سه دقیقه صبر کنید و سپس آن‌ها را داخل آب یخ بریزید. به این ترتیب برای موارد دیگر می‌توانید قارچ‌ها را به مدت چند ماه فریز هم کنید.

مرحله سوم: تکه‌های مرغ شسته شده و خشک شده را به همراه دو قالب یخ، ادویه و نمک، آرد ذرت، سس خردل، سس گوجه و روغن در غذاساز بریزید. تمام مواد را در غذاساز پوره کنید. سپس مایه کالباس را در یک ظرف بریزید و با هویج نیم پز و نگینی خرد شده، پسته خرد شده، قارچ بلانچ شده و دانه فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. در صورت دلخواه یک تکه گوشت گوسفند یا گوساله را هم می‌توانید خیلی نازک خرد کنید و به گوشت مرغ اضافه کنید که البته اختیاری است.

مرحله چهارم: 2 لیوان را با مقداری روغن مایع کمی چرب کنید و سپس مایه کالباس را در لیوان‌ها بریزید. روی لیوان‌ها فویل بکشید و در قابلمه آبجوش قرار دهید. مقدار آب باید تا کمر لیوان‌ها باشد نه بیشتر. مدت زمان پختن کالباس مرغ و گوشت خانگی 1 و نیم الی 2 ساعت روی شعله ملایم گاز است. در تمام مدت پخت کالباس درب قابلمه را برندارید. مراقب باشید فویل سوراخ یا درز نداشته باشید. کالباس خانگی مرغ و گوشت به راحتی از لیوان جدا می‌شود.

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

فوت‌و‌فن‌های کالباس خانگی مرغ و گوشت، با طعم ساده یا دودی

  • طرز تهیه کالباس خانگی گوشت هم دقیقا به همین ترتیب است با این تفاوت که به جای گوشت مرغ از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.
  • برای درست کردن کالباس ساده خانگی می‌توانید قارچ و پسته و گوشت قرمز را حذف کنید.
  • طرز تهیه کالباس دودی هم به این ترتیب است. اما برای طعم دودی کالباس باید به ازای هر 600 گرم گوشت مرغ یا مخلوط گوشت گوسفند و گوساله، 400 گرم سویای دودی یا کبابی که از قبل خیسانده‌اید هم اضافه کنید. سویا را همراه با گوشت در غذاساز پوره کنید.
  • اضافه کردن قالب یخ برای پایین آوردن دمای گوشت است.
  • بعد از آماده شدن کالباس 1 ساعت صبر کنید و سپس به راحتی آن‌ها را از لیوان جدا کنید.
  • به کالباس حدود 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب خودش را بگیرد و به راحتی برش بخورد.
  • چون این کالباس خانگی مثل کالباس بیرونی و بازاری مواد نگهدارنده ندارد بهتر است نهایتا ظرف سه روز مصرف شود.
  • برای درست کردن کالباس مرغ یا گوشت نیازی به پختن گوشت مرغ یا گوشت قرمز ندارید. روی شعله ملایم گاز و در عرض دو ساعت گوشت حسابی در بخار آب مغز پخت می‌شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان