ماهان شبکه ایرانیان

فریبا وفی نامزد عنوان نویسنده سال از سوی یک موسسه آلمانی شد

فریبا وفی نامزد کسب عنوان چهره سال نویسندگی از سوی موسسه «LITPROM» در کشور آلمان شد.

فریبا وفی نامزد عنوان نویسنده سال از سوی یک موسسه آلمانی شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا وفی نویسنده ایرانی به دلیل نگارش رمان «ترلان» که چندی پیش توسط یوتا هیمل‌رایش به زبان آلمانی ترجمه و در این کشور منتشر شده بود، نامزد عنوان نویسنده سال 2017 در یک جایزه ادبی در آلمان شد.

بر اساس این گزارش موسسه «LITPROM» در کشور آلمان که از سال 1980 تاسیس شده است نام وفی را در فهرست انتخاب 10 نویسنده برتر خود در سال 2017 قرار داده است.

این بنیاد با حمایت موسسه نمایشگاه کتاب فرانکفورت و حمایت مالی دولت آلمان به صورت غیر تجاری و غیر انتفاعی و در قالب یک آژانس ادبی به فعالیت می‌پردازد و هر ساله  بهترین نمونه‌های آثار ادبی منتشر شده در  آفریقا، آسیا و امریکا لاتین را برای ترجمه به زبان آلمانی را انتخاب کنید، و برای ترویج آنها در آلمان، سوئیس و اتریش تلاش و می‌کوشد تا میان نویسندگان و ناشران کشورهای این مناطق با آلمانی‌زبانان در دنیا ارتباط برقرار کند.

در کنار فریبا وفی در سال جاری این موسسه نام گراناز موسوی نیز به دلیل تالیف کتاب «آوازهای زن بی‌اجازه» نیز دیده می‌شود.

در حال حاضر نام فریبا وفی در صدر بیشترین آرا کشب شده توسط مخاطبان آلمانی زبان 10 اثر معرفی شده توسط این نهاد ادبی آلمان قرار گرفته است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان