ماهان شبکه ایرانیان

چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

ایرنا زندگی: لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا‌ها استفاده می‌شود. ما در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

مواد لازم:

لیمو ترش شیرازی..........1 کیلوگرم

سرکه...........1 فنجان

نمک............به مقدار لازم

چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

طرز تهیه و دستور پخت:

1. لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آن‌ها مقداری نمک بریزید. بگذارید 1 روز بماند و سپس آن‌ها را با آب سرد خوب بشویید.

2. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

3. مجددا لیمو ترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آن‌ها را آبکشی نکنید.

4. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آن‌ها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

5. لیمو‌های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

6. می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان