ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ وعده فراموش نشدنی

یکی از جذاب‌ترین غذا‌های شیراز، آش سبزی است که شباهت زیادی به آش شله‌قلمکار دارد. آش جذابی که طرفداران زیادی دارد و می‌شود در خانه بهترین آن را درست کرد.

ایرنا زندگی: یکی از جذاب‌ترین غذا‌های شیراز، آش سبزی است که شباهت زیادی به آش شله‌قلمکار دارد. آش جذابی که طرفداران زیادی دارد و می‌شود در خانه بهترین آن را درست کرد.

مواد لازم:

  • گوشت سردست گوسفندی با استخوان: 500 گرم
  • سبزی (تره، ترخان، شوید): 400 گرم
  • نخود: 100 گرم
  • عدس: 100 گرم
  • لوبیا قرمز: 100 گرم
  • برنج نیم دانه: 100 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • ترخان خشک: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ وعده فراموش نشدنی

طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ وعده فراموش نشدنی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. حبوبات را از شب قبل خیس می‌کنیم. آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آن‌ها می‌ریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزند.

2. گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا گوشت نیز بپزد. برنج را نیز جداگانه می‌پزیم.

3. سبزی‌ها را پس از پاک کردن خرد می‌کنیم و کاملاً تفت می‌دهیم تا بپزند. پس از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آن‌ها را به برنج پخته و سبزی‌ها اضافه می‌کنیم.

4. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در می‌آوریم و استخوان آن را جدا می‌کنیم و گوشت آن را می‌کوبیم و به همراه آبش به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند جوش بزند.

5. در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می‌کنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت می‌دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می‌ریزیم.

6. ترخان را نیز خیس می‌کنیم و خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می‌ریزیم و آن را کاملاً می‌کوبیم و سپس به آش اضافه می‌کنیم.

7. پس از چند جوش آش کاملاً جا می‌افتد و می‌توان آش سبزی شیرازی را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان