آنا یلکینا، متخصص تغذیه و تغذیه تناسب اندام در مورد عادتهای خوبی که به بهبود هضم غذا کمک میکند مقالهای منتشر نموده است.
قانن شماره یک: متخصص توصیه میکند از سبزیجات، گیاهان، غلات ("اما نه غلات صبحانه")، و همچنین روغن - تصفیه نشده و بدون طعم دهنده و، ماهی و تخم مرغ نیز باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.
این متخصص تغذیه در ادامه نوشت: "هرچه محصول سادهتر، ایمن و سالم باشد. از ژامبون گوشت و غذاهای اماده خودداری کنید. "
بیشتر بخوانید:
قانون شماره دو: غذا را کاملاً بجوید. به گفته این متخصص، اگر خوب بجوید (حداقل 30 بار)، در این صورت آنچه میخورید بهتر جذب شده و با سرعت بیشتری از بدن خارج میشود.
"به عنوان مثال، اگر مرغ را به اندازه کافی جویده نشده اید، اسید کلریدریک نمیتواند قطعه را کاملاً پردازش کند و مانند سنگ در روده ها" باقی میماند و هضم غذا دیرتر رخ میدهد.
ورزش کنید، تحرکداشتن همچنین باعث برانگیختهشدن عضلات صاف در دستگاه گوارش میشود و پایینرفتن غذا را تسریع میکند.
نوشیدن مایعات، بهخصوص آب و چایی، ضمن غذا خوردن یا بعد از آن، به گوارش غذا کمک میکند.
منبع: اسپوتنیک