به گزارش مشرق، تیم فوتبال پرسپولیس در سومین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 22:30 امشب (سهشنبه) در ورزشگاه اجوکیشن سیتی به مصاف التعاون عربستان رفت و با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.
داور: احمد الکاف(عمان)
کمک ها: ابوبکر الامری و رشید القیطانی(هر دو از عمان)
اخطار: سیامک نعمتی(27) احمد نوراللهی(41) از پرسپولیس و ریان الموسی(84) از التعاون
اخراج:
گل: شجاع خلیل زاده(82)
ترکیب پرسپولیس: حامد لک، شجاع خلیل زاده، بشار رسن(81- بشار رسن) محمد حسین کنعانی زادگان، احمد نوراللهی، احسان پهلوان، وحید امیری، میلاد سرلک، عیسی آل کثیر(78- آرمان رمضانی) سعید آقایی و سیامک نعمتی
سرمربی: یحیی گل محمدی
ترکیب التعاون: آنجوس کاسیو، یاسین برناوی، احمد عسیری، یاگو سانتوس، حسن کادش، ریان الموسی(88- منصور الموالد) سدریک آمیسی، فهد الرشیدی(77- عبدالله الجویی) سلطان مندش، عبدالمجید السواط و میشل دیوک
سرمربی: عبدالله العسیری
نیمه اول
دقیقه 9: ضربه ایستگاهی برای التعاون و ارسال توپ روی دروازه پرسپولیس، میتوانست تبدیل به موقعیتی خطرناک شود که این توپ بدون استفاده مهاجمان التعاون از کنار دروازه راهی اوت شد.
دقیقه 26: میلاد سرلک از پشت محوطه جریمه اقدام به شوتزنی به سمت دروازه التعاون کرد که کاسیو در دو مرحله توپ را در اختیار گرفت.
دقیقه 27: سیامک نعمتی از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد.
![](/Upload/Public/Content/Images/1399/06/27/2320170408f.jpeg)
دقیقه 35: حمله ناگهانی التعاون از سمت چپ، به موقعیتی خطرناک روی دروازه پرسپولیس تبدیل شد که حامد لک موفق به مهار ضربه اول شد و توپ پس از برخورد به تیر دروازه دوباره به بازیکن التعاون رسید. ضربه دوم هم باز با واکنش مناسب لک همراه شد تا دروازه پرسپولیس بسته بماند.
دقیقه 39: ضربه ناگهانی و زمینی آمیسی بازهم واکنش خوب حامد لک را به دنبال داشت و دروازهبان پرسپولیس توانست برای دومین بار مانع از باز شدن دروازه تیمش شود.
دقیقه 41: احمد نوراللهی از داور مسابقه کارت زرد گرفت.
نیمه دوم
دقیقه 60: عیسی آلکثیر با پاسی در محوطه جریمه وحید امیری را صاحب موقعیت کرد که ضربه این بازیکن به کنار دروازه التعاون برخورد کرد.
دقیقه 63: سیامک نعمتی در یک حرکت انفرادی خود را در موقعیت خوبی قرار داد، اما ضربه نهایی او به سمت دروازه التعاون کارساز نبود.
دقیقه 72: ضربه ایستگاهی برای پرسپولیس، ارسال بشار رسن روی دروازه را به دنبال داشت و ضربه سری که احمد نوراللهی زد، اما کاسیو به خوبی موفق به مهار توپ شد. روی توپ برگشتی هم بازیکنان پرسپولیس تعلل کردند تا این موقعیت از دست برود.
![](/Upload/Public/Content/Images/1399/06/27/2320170502u.jpeg)
دقیقه 81: وحید امیری ارسالی روی دروازه التعاون داشت که برخورد توپ با مدافع التعاون به نظر میرسید خطای هند پنالتی باشد، اما داور مسابقه اعلام کرنر کرد.
دقیقه 82: کرنر ارسالی از امید عالیشاه به شجاع خلیلزاده رسید که این بازیکن نیز با یک ضربه زمینی دروازه التعاون را باز کرد.
دقیقه 85: رایان الموسی با کارت زرد داور جریمه شد.
پرسپولیس با پیروزی در این دیدار در پایان دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا چهار امتیازی شد و در رتبه سوم جدول گروه C ایستاد. در این گروه تیمهای الدحیل قطر و التعاون عربستان با شش امتیاز اول و دوم هستند. تیم شارجه امارات نیز یک امتیازی و در قعر جدول قرار دارد.
![](/Upload/Public/Content/Images/1399/06/27/2320170627c.jpeg)