ماده پیپرین که در فلفل سیاه یافت میشود، میتواند عملکرد قسمتهایی از SARS-CoV-2 که مسئول تولید مثل و نفوذ در بدن انسان هستند، را مسدود کند. این نتیجهای است که دانشمندان انستیتوی فناوری هند به آن رسیده اند.
محققان تعامل 30 ادویه را با ویروس بررسی کردند و با استفاده از مدلسازی رایانهای دریافتند که همه آنها در یک مرحلهای به پروتئین S متصل میشوند (به ویروس کمک میکند تا به گیرنده سلول میزبان متصل شود) و این مسئول اصلی تکثیر ویروس است، اما بیشترین عملکرد را پیپرین دارد، این ماده در فلفل سیاه یافت میشود و مسئول طعم و رایحه تند آن است.
همچنین دانشمندان روسی پیشنهاد میکنند که مکانیزم توصیف شده نه تنها در یک مدل رایانه ای، بلکه در زندگی نیز میتواند کار کند. این به آزمایش واقعی نیاز دارد.
کارشناسان همچنین خاطر نشان کردند که فلفل قادر به افزایش ایمنی بدن است و به خودی خود میتواند یک عامل ضد سرماخوردگی و ضد ویروس باشد.
ماریا ودونووا، مدیر انستیتوی زیست شناسی و زیست پزشکی در دانشگاه لوباچفسکی توضیح داد: "از بسیاری جهات، خواص فلفل با تعامل مستقیم ترکیبات موجود در آن با ذرات ویروسی و باکتریها در ارتباط نیست، بلکه با تحریک خواص محافظتی بدن همراه است. "
منبع: اسپوتنیک