ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سبزیجات برشته و تمام فوت و فن های خوشمزه شدن آن ها

اگر شما نیز از رژیم غذایی برخوردار می باشید و در عین حال نیز می خواهید تغییری در طعم و وعده های غذایی خود ایجاد کنید، توصیه می شود که سبزیجات برشته را امتحان کنید. برای آشنایی با طرز تهیه سبزیجات برشته در ادامه این مطلب با ما همراه شوید.

طرز تهیه سبزیجات برشته و تمام فوت و فن های خوشمزه شدن آن ها

گفتنی است که بهترین استفاده از سبزیجات پخته و دریافت خواص و املاح آن ها، تهیه نوع برشته شده شان می باشد. هنگامی که این سبزیجات خوش طعم را به صورت برشته طبخ می کنید، طعمی منحصر و خوشمزه به آنان می بخشید که گاها از سرو آن سیر نمی شوید. این وعده غذایی برای برخی از افراد با توجه به ارزش غذایی بسیار بالا می تواند، نهار و یا شام کاملی به حساب آید.

در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه سبزیجات برشته را با توجه به خواص و ارزش غذایی آن برای شما بیان کنیم.

آموزش طرز تهیه سبزیجات برشته

آشنایی با سبزیجات برشته

یکی از دستور طبخ های خوشمزه و کاربردی، استفاده از سبزی های باقی مانده درون یخچال می باشد. زمانی که وقت چندانی به استفاده از این سبزی های خوشمزه باقی نمانده است؛ باید به فکر راه خوب و مناسبی برای استفاده مناسب از آنان باشید که در این رابطه برشته کردن سبزیجات بهترین گزینه برای اقدام می باشد. در این دستور طبخ سبزیجات بسیاری با توجه به خواص منحصر استفاده می شود که در ادامه آشنایی با طرز تهیه سبزیجات برشته برای شما گفته شده است.

استفاده از ادویه در این تغذیه کاملا به سلیقه و ذائقه شخصی تان بستگی دارد، اما گفتنی می باشد که ادویه کاری در هر غذایی به خصوص سبزیجات، طعم و بوی دیگر به آن می بخشد.

  • ارزش غذایی سبزیجات برشته به چه صورت است؟

  1. دارای 144 واحد کالری
  2. 7 گرم چربی
  3. 4 گرم پروتئین
  4. 74 میلی گرم کلسیم
  5. 8020 واحد ویتامین
  • تحت چه عنوان هایی می توان از این وعده غذایی استفاده کرد؟

  1. به صورت کنار بشقابی در غذا های پلو، کباب، کته و یا خورش می توان از این سبزیجات برشته استفاه کرد.
  2. همچنین همراهی به صورت دیپ نیز می تواند طعمی منحصر به غذای شما ببخشد. به این صورت که یک دیپ همانند ماست موسیر و یا دیگر سس های غلیظ را در منزل تهیه کنید و سپس مقداری از این سبزیجات برشته را در آن ترکیب کنید.
  3. در طرز تهیه انواعی از سوپ ها خوشمزه که در منزل به طبخ آن می پردازید، می توان با افزودن مقداری از این سبزیجات طعم و بویی دیگر به غذای خود ببخشید.
  4. برای تهیه حمص و یا دیگر سس های  غلیظ نیز می توان در کنار نخود آبپز، مقداری از این سبزیجات استفاده کرد.
  5. برای همراهی سالاد نیز می تواند گزینه مناسبی برای دورهمی های دوستانه و مهمانی هایتان به شمار آید.
  6. قابل به ذکر است که افزودن این سبزی به پاستا در کنار سس پستو می تواند، طعمی دیگر به غذایتان ببخشد.
  7. در تهیه اسموتی و دیگر میوه های خوشمزه نیز می توان از این سبزیجات خوش عطر و طعم کننده نیز استفاده کرد که تماما به سلیقه خود شما بستگی دارد.

مواد مورد نیاز برای تهیه سبزیجات برشته

آشنایی با طرز تهیه سبزیجات برشته

برای تهیه این وعده غذایی پر خواص می بایست، موادی را که در ادامه گفته ایم، آماده کنید.

  • مواد مورد نیاز

  1. 2 عدد فلفل دلمه ای متوسط
  2. 2 عدد هویج متوسط
  3. 1 عدد کدو سبز کوچک
  4. 1 عدد کلم بروکلی کوچک
  5. 1 الی 2 عدد پیاز قرمز متوسط
  6. 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  7. 2 الی 3 حبه سیر رنده شده
  8. 1 پیمانه گوجه گیلاسی
  9. 1 قاشق آبلیموی تازه
  10. 1 الی 2 قاشق چایی خوری ادویه دلخواه
  11. نمک و فلفل سیاه نیز به مقدار دلخواه
  • زمان پخت

گفتنی است که زمان پخت هر یک از سبزیجات به ضخامت و آبداری هر یک آنان بستگی دارد. اما در ادامه برای هر یک از سبزیجات، زمانی تقریبی در نظر گرفته شده است که توصیه می شود نیز زخامت هر یک از مواد گفته شده را حداکثر 2 الی 3 سانتی متر در نظر بگیرید و همچنین برای طبخ نیز دمایی در حدود 205 الی 220 درجه سیلسیوس را تنظیم کنید.

  1. 20 دقیقه مارچوبه
  2. 20 دقیقه فلفل دلمه ای
  3. 25 دقیقه تقسیم شده کدو سبز به دو نیم
  4. 30 دقیقه کلم بروکلی
  5. 30 دقیقه هویج
  6. 25 دقیقه گل کلم
  7. 20 دقیقه لوبیا سبز
  8. 40 دقیقه ذرت
  9. 30 دقیقه گل کلم
  10. 35 دقیقه پیاز
  11. 45 دقیقه سیب زمینی
  12. 30 دقیقه سیب زمینی شیرین
  13. 15 دقیقه گوجه
  14. 20 دقیقه کدو زرد
  15. 20 دقیقه کدو سبز
  16. 30 دقیقه لبو
  17. 25 دقیقه بادمجان
  18. 10 دقیقه تربچه

طرز تهیه سبزیجات برشته به چه صورت است؟

  • خرد کردن مواد برای پخت

  1. در مرحله ابتدایی و خرد کردن مواد باید این گونه گفت که؛ سر فلفل دلمه ای ها را از او جدا کنید و دانه ها را نیز از درونش خارج کنید. سپس هر یک از رنگ های فلفل دلمه ای را به صورت قطعاتی به ضخامت 3 سانتی متر خرد کنید.
  2. همچنین در رابطه با کدو سبز گفتنی است که سر آن را جدا کرده و سپس به صورت عرضی، هر یک از قطعات را با ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.
  3. هویج را نیز به مانند کدو خرد کرده اما توجه داشته باشید که هرچه ضخامت آن را کمتر در نظر بگیرید، راحت تر طبخ می گردد.
  4. بروکلی و دیگر کلم ها را نیز خرد کنید و گوجه های گیلاسی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
  • نحوه طبخ سبزیجات برشته

  1. پس از آن که کار خرد کردن مواد تمام شد، فر را در حرارت 205 درجه سیلسیوس تنظیم کنید.
  2. فلفل دلمه ای، هویج، کدو و پیاز را در ظرف مورد نظر ریخته  و سپس درون فر قرار دهید.
  3. پس از زمان مشخص، سبزیجات را از فر خارج کرده و سپس نمک و ادویه های مورد نظر را به روی آن بپاشید.
  4. پس از آن که ادویه را به همراه روغن زیتون در مواد خود اضافه کردید، باید به وسیله سیر رنده شده و فلفل سیاه سطح سبزیجات را به طور کامل بپوشانید.
  5. حالا آنان را در سینی فر به صورت لایه لایه، پهن کنید و به مدت 15 دقیقه درون فر برای برشته شدن قرار دهید.
  6. پس  از زمان مشخص، سینی را از فر خارج کرده و گوجه ها را به روی آن بچینید و دو مرتبه نیز به مدت 10 دقیقه به درون فر بازگردانید.
  7. سبزیجات برشته شما آماده سرو می باشد، آن را در ظرف های مورد نظر بریزید و از سرو به همراه آبلیموی تازه لذت ببرید. نوش جان

توصیه های خوشمزگی

برای خوش طعم تر شدن مواد در حین انجام روش های طرز تهیه سبزیجات برشته نکاتی را که در ادامه گفته ایم، به یاد داشته باشید.

آشنای با روش های تهیه سبزیجات برشته

  •  تنظیم دمای فر بالا

به طور معمول بهترین دما برای برشته شدن سبزیجات، دمایی بالاتر از 200 درجه و حداکثر 220 درجه می باشد. همچنین توجه داشته باشید که گرم کردن ابتدایی فر، مرحله مهمی در طبخ به شمار می آید.

  • استفاده از ظروف تیره برای فر

گفتنی است که رنگ های تیره برای ظروف فر، سبب می شود که غذا خیلی سریع برشته و قهوه ای رنگ شود. توجه داشته باشید که این نکته برای تهیه کیک و شیرینی صدق نمی کند، بلکه برای طبخ غذا بسیار کار آمد است.

  • ادویه های خوش طعم

با افزودن مقداری نمک نیز می توان طعمی دیگر به سبزیجات برشته ببخشید، اما توجه داشته باشید که سیر، پودر کاری، گیاهان عطر دهنده و خشک، سرکه، آب مرکبات، روغن کنجد، عسل، سس خردل و پسته می تواند طعم شگفت انگیزی در این وعده غذایی تان ایجاد کند.

  • ترکیب سبزیجات را به هم نزنید

همچنین توصیه می شود که هیچگاه اقدام به ترکیب آن ها با یک دیگر نکنید، چرا که لبه های ظرف داغ است و سبزیجات ممکن است از قسمت هایی که برش خورده اند خیلی سریع بسوزند.

  • افزودن خوراکی های طعم دهنده

برای اضافه کردن انواعی از آجیل و تخمه جات خوش طعم کننده به سبزیجات، خوب است 5 دقیقه قبل از قرار گیری در فر انجام شود. همچنین زیتون تازه و ترشی به راحتی در فر می سوزند که برای جلوگیری از این امر، خوب است پس از چینش در ظرف برای سرو، انجام گیرد.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن طعم سبزیجات برشته

اگر از مطالعه این بخش از آشپزی در کنار ما لذت بردید، توصیه می کنیم با کلیک به روی لینک های مقابل مطالبی همچون طرز تهیه سبزیجات سوخاری و تهیه رولت سبزیجات خوشمزه را نیز مطالعه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان