کوکو ذرت از دیگر غذا های خوشمزه و سبک می باشد که می توان با دستور العمل های متفاوت به طبخ آن پرداخت. گفتنی است که تهیه این غذا را می توان با ذرت تازه و ذرت کنسرو شده نیز انجام داد که آن را نیز با افزودن پنیر می توان طعم، رنگ و بوی دیگر بخشید. همچنین کوکوی ذرت بیشتر در بین افرادی محبوبیت دارد که احساس کشسانی و خامه ای را می خواهند در غذا های سبکی همچون کوکو نیز حفظ کنند.
برای آشنایی با طرز تهیه کوکو ذرت به صورت ساده و پنیری که هر یک دستور پختی متفاوت از یک دیگر را دارا هستند، در ادامه این مطلب با ما همراه شوید.
جایگاه کوکو در وعده های غذایی
گفتنی است که کوکو و کتلت از غذاهای سبک و آسان ایرانی می باشند که به راحتی و با مواد ساده و آسان می توان به طبخ آنان پرداخت. در اکثر مواقع کوکو برای افراد کم جمعیت و کسانی که وقت کافی برای طبخ غذا ندارند، مناسب به شمار می آید. از این رو دانشجویان و کارمندان بسیاری به دنبال روش های متفاوت در طبخ کوکو هستند تا در کنار ایجاد تنوع، طعمی دیگر به غذای ایرانی و ساده خود ببخشند.
همان طور که خانم های ایرانی تجربه دارند، هیچ چیز ساده تر از ترکیب چند مواد با یک دیگر و سپس سرخ شدن آنان در کنار یک دیگر نیست، چرا که در کنار طبخ غذا می توانند به دیگر کار های خود رسیدگی کنند.
کوکو ذرت نیز همانند پنکیک ذرت بسیار نرم و لطیف است که به علت استفاده از ذرت در تهیه، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد. برای تهیه این غذا نیز در ابتدا باید، خمیری غلیظ با استفاده از تخم مرغ و دیگر موادی که گفته می شود، تهیه کرد. همچنین با استفاده از سبزیجات تازه می توان رنگ و بویی دیگر به این غذای سبک بخشید که از سرو آن بیش از قبل لذت ببرید.
آشنایی با طرز تهیه کوکو ذرت
در ادامه آموزش این غذای خوش طعم می بایست موادی را که در ادامه این مطلب ذکر شده است، آماده کنید.
- 1.5 پیمانه آرد
- 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت
- 2 قاشق چایی خوری بگینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه
- 2 پیمانه ذرت کنسرو شده
- 2 قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده
- نصف پیمانه شیر
- 2 عدد تخم مرغ
- روغن به مقدار لازم
- همچنین در صورت دلخواه می توانید از مقداری فلفل هالوپینو نیز استفاده کنید.
- در این قسمت باید تمامی مواد را از جمله آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک و فلفل را درون ظرف ریخته و با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید.
- در صورت عدم دسترسی به ذرت تازه می توانید از نوع کنسرو شده آن نیز استفاده کنید. در این حالت باید ذرت و پیازچه خرد شده را به مواد درون ظرف اضافه کرده و با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید.
- حالا در ظرفی دیگر تخم و مرغ شیر را با یک دیگر مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید و سپس به مواد ظرف دیگر اضافه کنید.
- مواد را با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید تا کمی غلیظ شود.
- حالا تابه را به رو حرارت ملایم قرار داده و روغن را به آن اضافه کنید.
- مواد را به آرامی درون تابه بریزید و به وسیله قاشق روی آن را به خوبی صاف کنید.
- پس از آن که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی طلایی رنگ شود.
- پس از سرخ شدن کوکو آن را به روی دستمال کاغذی قرار دهید، تا روغن اضافی اش خارج شود.
- کوکو ذرت شما آماده سرو می باشد، آن را درون ظرف مورد نظر قرار دهید و با استفاده از گوجه و خیار شور به ترئین آن بپردازید.
امیدواریم از میل آن لذت ببرید. نوش جان.
آشنایی با طرز تهیه کوکو ذرت پنیری
برای تهیه این دستور پخت از کوکو ذرت می بایست موادی را که در ادامه ذکر شده است، تهیه کنید. گفتنی است که این غذا به دلیل دارا بودن پنیر و خامه سنگین از طعم و مزه منحصری برخوردار می باشد.
- 3 پیمانه ذرت
- 1/4 پیمانه گشنیز (ترجیحا خرد شده)
- 1 عدد آب لیمو ترش تازه
- 1/4 پیمانه پیازچه (ترجیحا خرد شده)
- 1 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایی خوری بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایی نمک
- 1/4 قاشق چایی خوری پودر چیلی و فلفل سیاه
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/4 پیمانه شیر
- پنیر موزارلا
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- در صورت تمایل به این دستور پخت نیز می توانید فلفل هالوپینو اضافه کنید.
- در مرحله ابتدایی از این طرز پخت نیز؛ ذرت را درون کاسه ای بزرگ بریزید.
- گشنیز خرده شده را به همراه پیازچه خرد شده و فلفل سیاه به ذرت اضافه کنید.
- آب لیمو ترش را گرفته و آن را نیز به ترکیبات اضافه کنید.
- در ظرف دیگری نیز آرد، بکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را به همراه فلفل چیلی با یک دیگر مخلوط کنید.
- تخم مرغ را به خوبی با یک دیگر هم بزنید و شیر و پنیر را به آن اضافه کنید.
- تمامی مواد ظروف را با یک دیگر مخلوط کنید تا در نهایت خمیری غلیظ تشکیل شود.
- تابه را به روی حرارت ملایم قرار داده و مقدار کمی روغن زیتون درونش بریزید.
- خمیر کوکو ذرت را به آرامی درون تابه بریزید و به وسیله قاشق نیز روی آن را صاف کنید.
- پس از آن که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی طلایی شود.
- پس از گذشت زمان مناسب، کوکو را به روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود، سپس درون ظرف مورد نظر قرار دهید.
- کوکو ذرت پنیری شما آماده می باشد، آن را با خامه ترش و سالسا تزئین کنید و سپس به وسیله لیممو ترش نیز به سرو آن بپردازید.
امیدواریم از این طرز تهیه کوکو ذرت پنیری به خوبی لذت برده باشید، نوش جان.
نکات تکمیلی
برای خوش طعم شدن غذا می توانید توصیه هایی را که در ادامه مطلب ذکر کرده ایم، به یاد داشته باشید.
- اگر دسترسی به ذرت طبیعی ندارید و از نوع کنسرو شده آن استفاده می کنید؛ بهتر است ساعاتی قبل درون آبکش ریخته و سپس به روی حوله های کاغذی بریزید تا به خوبی خشک شود.
- همچنین در صورت استفاده از ذرت فریز شده، باید به خوبی صبر کنید تا یخ آنان ذوب شود و سپس برای خشک شدن به روی حوله های کاغذی قرار دهید.
- برای فریز کردن کتلک ها توجه داشته باشید که به خوبی خنک شده باشند، سپس اقدام به این کار کنید.
- برای استفاده از کوکو ذرت های فریز شده، باید ساعاتی قبل سرو آن را از یخچال خارج کنید.
- برای افزودن رنگی دیگر به کوکوی خود می توانید از مقدار کمی هویج، نخود فرنگی و دیگر سبزیجات معطر استفاده کنید.
- برای گرم کردن کوکو فریز شده نیز بهتر است پس از ذوب یخ به وسیله کره و یا مقدار کمی روغن درون تابه آن را حرارت دهید.
- توجه داشته باشید که استفاده از ذرت تازه، طعم و مزه ای دیگر به غذای شما می بخشد که سبب نرمی و لطافت آن نیز می شود.
اگر از مطالعه این مطلب از بخش آشپزی در کنار ما لذت بردید، توصیه می شود با کلیک به روی دیگر مطالبی همچون طرز تهیه کوکو سویا و تهیه کوکو قارچ باری دیگر با ما همراه شوید تا بیش از این با هنر آشپزی و دستور پخت های متفاوت غذا آشنا شوید.