ماهان شبکه ایرانیان

سرویس‌های جدید هوآوی؛ رقیب گوگل

سلیا (Celia) هم دستیار صوتی هوشمند هوآوی است که از زبان‌های اسپانیایی، انگلیسی، عربی، فرانسه و ... پشتیبانی می‌کند و می‌تواند درباره وضعیت آب‌وهوا، اخبار، موسیقی و ... جست‌وجو انجام دهد.

هوآوی در مراسمی سرویس‌های جایگزین گوگل از جمله موتور جست‌وجو، نقشه و اسناد را رونمایی کرد. هوآوی در مراسمی مربوط به موبایل‌های میت‌40، از سرویس‌های کلیدی در اکوسیستم پلتفرم موبایل خود از جمله آپدیت‌های موتور جست‌وجو و اپلیکیشن‌های نقشه و اسناد رونمایی کرد.
 
این سرویس‌ها در حقیقت به‌عنوان رقبایی برای سرویس‌های گوگل هستند که به دلیل تحریم‌های آمریکا در موبایل‌های هوآوی عرضه نمی‌شوند.
 
سرویس‌های جدید هوآوی؛ رقیب گوگل

موتور جست‌وجو و دستیار صوتی هوشمند: پتال سرچ (Petal Search) موتور جست‌وجوی رسمی هوآوی است که در بیش از 170 کشور و منطقه و با امکان پشتیبانی از بیش از 50 زبان ارائه می‌شود. این سرویس قابلیت جست‌وجو در 20 گروه از جمله اپلیکیشن‌های مختلف را دارد.
 
همچنین ابزار‌های یکپارچه مختلف مانند پیش‌بینی وضعیت آب و هوا، ماشین‌حساب، نرخ ارز و ... همراه قابلیت‌های جست‌وجو با هوش مصنوعی به کاربران اجازه می‌دهند تا از اشیا عکس بگیرند و در فضای آنلاین آن‌ها را جست‌وجو کنند.
 
سلیا (Celia) هم دستیار صوتی هوشمند هوآوی است که از زبان‌های اسپانیایی، انگلیسی، عربی، فرانسه و ... پشتیبانی می‌کند و می‌تواند درباره وضعیت آب‌وهوا، اخبار، موسیقی و ... جست‌وجو انجام دهد.
 
سرویس‌های جدید هوآوی؛ رقیب گوگل
 
مسیریابی با پتال مپس: پتال مپس (PetalMaps) رقیب اصلی اپلیکیشن گوگل‌مپس است که در 140 کشور سرویس‌رسانی می‌کند و قابلیت مسیریابی هنگام رانندگی، آپدیت‌های مربوط به حمل ونقل عمومی، ارائه اماکن محبوب و ارائه نمونه نقشه در حالت سه‌بعدی را دارد.
 
سرویس‌های جدید هوآوی؛ رقیب گوگل
 
رقیب گوگل داکس: هوآوی داکس (Huawei Docs) نیز جایگزینی برای سرویس گوگل‌داکس است که در 100 کشور ارائه می‌شود و قابلیت‌های نمایش و اصلاح در 50 فرمت از جمله پی‌دی‌اف، داک و پی‌پی‌تی را دارد. به این ترتیب کاربران می‌توانند اسناد خود را با سرویس ابررایانشی یکپارچه کنند و با استفاده از یک آی‌دی هوآوی در تمام دستگاه‌ها به آن‌ها دسترسی داشته باشند.
 
جالب اینکه با تمام این‌ها، هوآوی به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی از رشد 9/ 9درصدی درآمد‌های خود، آن‌هم در بحبوحه جنگ تجاری آمریکا و چین خبر داده است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان